Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt milchshake banane
Tuotteen Lindt milchshake banane valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 11.04.2011
Tuoksuu banaanilta jo avatessa. Jonkinlaista vaniljaista tuoksua myös erottuu. Onpa makua jo ensi haukkauksella. Maitosuklaata, vaaleaa kreemiä ja banaanitäytettä. Oikein maistuvaa. Eikä ole liian makeaakaan. Juuri sellaista sopivaa naposteltavaksi. Varmasti banaanisuklaan ystävät ihastuu tähän tuotteeseen. Itselleni banaani ei ole suosikkimaku, mutta tätä syö silti. Tässäkin Milchshake-suklaassa maku häviää tosi nopeasti suusta. Se ei ole hyvä asia mun mielestä.

Jarkko 17.03.2011
Maitosuklaisen täytelevyn nimi on suomennettuna banaanipirtelö, joten voiko odotukset ollaa muualla kuin katossa? Kuten saman tuoteperheen persikkapassion-versiokin, tämä on tarkoitettu nautittavaksi viileänä. Levyn suurehkojen palasten sisällä on erilliset kerrokset maitokreemiä ja jonkinlaista banaanimassaa. Banaanin maku ei ole varsinaisesti raikas, mutta eipä ole tuoreen banaaninkaan. Banaanijäljitelmän tunnistaa helposti juuri banaaniksi tarkoitetuksi. Raikkauden puutteesta huolimatta olen aivan myyty tämän tuotteen suhteen. Banaani ja suklaa sopivat yhteen kuin... minä ja banaanisuklaa, joten voitte kuvitella virneen naamallani tätä syödessä. Banaanin makua riittää myös ihan jälkimakuun asti, joten harmittaa hieman, että tuli tilattua vain yksi kappale tätä 100g levyä. Tosin, netistähän näitä saa tilattua lisää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani