Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt milchshake choco
Tuotteen Lindt milchshake choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 12.04.2011
Napsahtaa epätasaisesti palaset ja eivätkä ole siistin näköisiä ainakaan tarjottavaksi vieraille. Koostumus on herkullinen. Maitosuklaata, vaaleaa kreemimössöä ja tummempaa suklaakastiketta. Maku sen sijaan pliisu ja häviää nopeasti suusta. Muutaman palasen syötyä alkaa olla suussa suklainen maku. Maistuu tumma suklaakastike. Tuo hyvän lisän tähän suklaaseen.

Jarkko 06.04.2011
Kappas vain, suklaapirtelöä täytesuklaalevynä. Maitosuklaisen tyynynmuotoisen palasen pinta on maitosuklaata ja sisältä löytyy kaksi erillistä kerrosta: vaaleampaa maitokreemiä muistuttavaa (ei ihan valkoista kuitenkaan) ja maitosuklaata selvästi tummempi suklaamassa. Kokonaisuus on aivan liian makea, joskin suklainen. Tumminkaan suklaakerros ei ole erikoisen tummasuklaamainen vaalean kreemikerroksen tehdessä kokonaisuudesta varsin miedon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani