Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt milchshake erdbeer
Tuotteen Lindt milchshake erdbeer valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 01.04.2011
Vähän arvelutti tää ostos, kun mansikkaiset suklaat on niin vaihtelevia. Suurin osa esanssista mössöä. Harvemmissa olen aitoon mansikkaan törmännyt. Avatessa tuoksuu jo mansikkainen tuoksu. Sisällä valkoista mössöä ja vaaleanpunaista mansikkatäytettä. Hyvää on, mutta hieman pistävää makua mukana. Jopa ällömakeutta löytyy. Kaskas, maku pehmenee syödessä. Alussa kova tujaus, joka pehmenee ja lopulta häviää nopeasti. Vähän jäi hölmistynyt olo, että tässäkö tämä sit olikin. Jälkimakuna suklainen mansikka jää kitalakeen pyörimään kuin haamun lailla.

Jarkko 18.03.2011
Kuten tuoteperheen sisaruksensa, pitää tämäkin täytelevy sisällään kerroksen maitokreemiä ja kerroksen marjaista - tällä kertaa mansikkaista - täytettä. Mansikkatäyte tuntuu sisältävän myös varsinaisia mansikan palasia. Kokonaisuuden maku on marjaisan raikas ja näin ollen miellyttävää. Mutta. Tämä häviää raikkaudessa eilen maistelemalleni persikkapassionversiolle ja intensiteetissä (ärsyttää, kun en keksi sanalle hyvää suomennosta) banaaniversiolle. Mansikan maku on kuitenkin ehkä jopa hieman teollisen oloinen. Hyväähän tämä on ja levy tulee kyllä katoamaan nopeasti, mutta tästä puuttuu se viimeinen zing, joka nostaisi pisteet maksimiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani