Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt passion chocolat caramel & fleur de sel 49%
Tuotteen Lindt passion chocolat caramel & fleur de sel 49% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 20.04.2011
Elegantti kokonaisuus tummaa maitosuklaata. Ohut levy korostaa mausteena olevan karamellin rapeutta ja hitunen suolaa silloin tällöin tuo mukavasti vaihtelua, suklaa on kermaisen pehmeää ja suussasulavaa.

Päivi 14.04.2011
Ohut kokonainen levy suklaata, jossa on vaaleita ja tummia palasia pohjalla. Tuoksuu tummalle suklaalle. Tumma suklaa maistuu ja kovia ovat ne krokanttipalaset. Paahteinen maku tässä suklaassa. Suolainen maku alkaa kutkutella suussa. Tämän syötyä jää suuhun oikein miellyttävä maku. Jälkimaku pysyy pitkään hyvänä.

Minna Hi 22.02.2011
97 gramman levy, jossa ei ole paloja, vaan levy on kokonainen, "itse lohkaistava". Vaaleaa maitosuklaata, jossa pohjalla oransseja ja tummantuskeita krokantteja tms. Tuoksu on hyvin makea, karamellimainen. Rakeet rapisevat hampaissa, en oikein tiedä onko se kiva asia. Suolarakeet ovat jotenkin suklaan pinnalla ja erottuvat ikävästi suklaassa. Suolaa on myös melko paljon. Toffee maistuu mukavsti, mutta suklaan rakenteesta en oikein pidä. Rakeet tarttuvat myös hampaisiin. Vähän erikoinen tapaus kyllä, suolainen ja samalla hirmu makea.

Elise P 31.01.2011
Ohut pala, jonka alapinnassa karamellirouhetta (?). Suklaa sulaa miellyttävästi suuhun samettiseksi makuelämykseksi. Lopuksi suussa rouskuu alapinnan karamellirouhe. Jälkimakuna pelkästään imelä toffee, itse suklaa jää taka-alalle.

Mikko 31.01.2011
Pala on ohuehko, jonka sisällä näyttää olevan rouhetta. Tuoksu on mieto ja hiukan vaniilliinimainen, mutta myös pientä kaakaon aromia on havaittavissa. Ensimaku on paahteinen ja karamellinen. Sulaessaan karamellimaisuus saa seurakseen suolaisia sykähdyksiä (merisuolaa?). Makus on sopiva, karamellimaisuus häiritsee hiukan. Suolaisuus on plussaa. Hyvää perussuklaata.

Tuula 31.01.2011
Lempeä tumma suklaa, jossa vieno toffeinen aromi. Rapea rakenne, jotain mukavaa suolaista sattumaa lisukkeena. Persoonallinen yhdistelmä!

Minna Hi 28.01.2011
Makea, toffeinen ja hedelmäinen tuoksu, vesi herahtaa kielelle. Suklaan pohjassa jotain vaaleaa crispiä tai krokanttia, maistuu toffeiselta, Dajmilta. Pureskeltaessa hieman suolainen. Jotenkin koukuttava. Hyvin makea, voisi olla hieman vähemmän sokeria, koska krokantit tuovat itsessään niin paljon makeutta.

Janne H 28.01.2011
Mieto tuoksu ja kivan tuntuinen pala puraistavaksi, mutta aika neutraali. Voisi kaakao maistua enemmän, mutta perussuklaana ihan hyvä, mutta nuo raksut olisi voinut olla pois, tai olla ainakin pienemmässä muodossa.

Oskari 28.01.2011
Laadukkaan näköistä suklaata, josta tunnistaa valmistajan jo ulkonäöltä. Maistuu hyvin pitkälti tummalta suklaalta Daim-paloilla. Suklaa on kohtuu kuivahkoa, mutta muuten maistuu hyvin. Daimimainen olemus tuo mukanaan mukavasti suolaisuutta. Ei tämä silti ole mikään ihmeellinen tuote.

Marika 28.01.2011
Oi, onpa makoisaa ja pehmeää suklaata pienellä suolaisella ja toffeisella vivahteella. Säväys on juuri sopiva, eikä peitä alleen tummahkon suklaaperustan muhevaa makua. Jotain rapsakkaa tässä on, pähkinäistä tai ehkä hedelmäistäkin tuntua. Erittäin miellyttävä combo, jota toivon saavani (hmmm.. mikäs juhla seuraavaksi on) ystävänpäivälahjaksi. Viimeistään! Koska tiedän erään vielä paremman samantyylisen tuotteen, ks. täältä, niin antaisin Lindtin tummemmalle versiolle 4.5p, mutta pyöristän nyt arvosanan asianmukaisesti viitoseen.

Salla M 27.01.2011
Hennon aromikas toffeen tuoksu. Kaakaon maku sopivasti esiin. Krokantit (vai mitä lievät) rapsuvasti mukavasti hampaissa. Mainio suolan häivähdys tulee esiin.Ei liian imelää. Jälkimaku viipyy pitkään.

Iikka 25.01.2011
Jännittävän näköisiä lohkareita, jotka tuoksuvat mielenkiintoiselta ja makealta. Suklaassa on vähintää paria sorttia kovia sattumia. Suklaa itse on mukavan tummaa. Hyvä suolainen lisuke on läsnä: mahdollisesti suolapähkinää tai merisuolakokkareita. Makeus ei tunnu maussa vaikka tuoksu olikin makea. Sopii pikkumakusteluun sekä rohmalokaupalla syömiseen. Rankan ja suklaisen päivänkin jälkeen tämä maistuu!

Jarkko 24.01.2011
Tumman näköinen suklaa maistuu yllättävän makealta. Suklaan seassa olevista murusista en saa selkeää makua, mutta suola maistuu selvästi, ehkä turhankin selvästi. Kokonaisuus on kuitenkin jollakin tavalla miellyttävä, tai ainakin siedettävä.

Hanna P 24.01.2011
Hauskannäköisiä ohuen tumman suklaan lohkoja, joissa päällä pieniä tummia ja vaaleita hippuja. Hyvä , lempeä & makea tuoksu. Suklaa rohisee hauskasti suussa ja karamellimainen maku leviää suuhun. Varsinkin imeskeltäessä karamellimainen maku leviää suuhun erityisen kivasti. Ei liian makea (minun puolestani voisi olla pikkuisen makeampikin). Suloinen kokemus kaikenkaikkiaan.

Kaisa 24.01.2011
Tuoksussa nousee esille joku kaakaon päihittävä ja sitä vahvempi mukavuus. Ohut suklaaa, rouhe joka on sopivan suolaisa kokonaisinen sattumakiteineen. Suolan suhde suklaaseen on kiva. Kaakao maistuu hieman takautuvasti, vaikka tuoksussa sitä ei löydy. Sulaa turhan nopsasti ja jälkimaku jää varsin lyhyeksi muun kuin suolan osalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani