Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt weihnachts-mandeln classic
Tuotteen Lindt weihnachts-mandeln classic valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 08.01.2018
100g pussi suklaalla päällystettyjä joulumanteleita. Suklaata kuvauksen mukaan näyttäisi olevan kahta lajia, maitosuklaata ja gianduja-suklaata, mutta enpä kyllä kahta laatua erottanut... Reilu kerros suklaata kuitenkin oli mantelin pinnalla, ja päällä vielä tomusokerointi.

Suklaa on jouluisesti maustettu kanelilla ja koriantelilla, mutta maku ei onneksi ollut liian vahva. Sen sijaan oudoksuin vähän kokonaisuuden makeutta, ehkä tuon tomusokeroinnin olisi voinut jättää pois vaikka se ihan nätti olikin. Lisäksi kokonaisuudessa maistui vähän marsipaani, vaikka sitä ei tuotteessa ollutkaan, ja sen takia ei ehkä ihan suosikkijoulutuotteeksi noussut, vaikka ihan syötäviä palluroita olikin. Kolmonen.

Sari H 01.03.2011
Haisevia, jauhoisia pupun papanoita. Sisällä pähkinöitä. Suklaa ei mielliytä makuna yhtään, sisällä oleva pähkinä pelastaa tilanteen ja hautaa suklaan maun parhaansa mukaan.

Iikka 01.02.2011
Sokerisia pallukoita, jännää! Suklaamakeinen joka maistuu runebergin (?) tortulle! Elikkäs, tässä on sisällä joku kova möhkyrä jonka päällä on reilu kerros pehmeää, suussa sulavaa suklaata. Möhkyrä lienee jonkin sortin pähkinä tai manteli. Tää on hyvää.

Päivi 20.01.2011
Oho, on kyl kivoja pieniä palleroita, jotka on kauttaaltaan kuorrutettu tomusokerilla. Tuoksu hieman erikoinen ja en oikein paikanna sitä. Tomusokerin alla suklaata ja sen sisällä sit kokonainen manteli, joka on kova ja rapisee kuin sokerikuorrutteinen. Tää nyt on makeaa jo ilman tomusokeria. Jokin omituinen maku tässä on. Liian makea. Jotakin jouluista makua muistuttavaa. Alkoholia tai sit toi sokerikuorrute tuo mieleen liköörisuklaat. Ei oikein tunnu hyvältä maulta. Manteleiden kovuus sokerikuorrutteella saa pelkäämään että hampaat menee rikki.

Hanna P 16.01.2011
Hauskoja pikku pallukoita. Kenties suunnilleen soikion muotoisia maitosuklaan palasia tomusokerilla päällystettynä? Tuoksu on lähinnä vahvasti sitä päällä olevaa sokeria muistuttava. Sisällä liekö vielä sokerilla päällystetty manteli… Makeaa, niin makeaa ja niin kiehtovaa. Tämä kaikki sokerisuus huumaa päätä, mutta eihän näistä saata olla tykkäämättä. Tulee mieleen joulumarkkinat jossain päin Eurooppaa ja näitä voisi sitten viimassa ja pakkasessa syödä ja ihmetellä maailman menoa. Ja hymynhän se huulille tuo ja niin nämäkin pikku pallerotkin!

Jarkko 08.01.2011
Joulu oli ja meni, mutta käteen jäi ainakin pari pussillista joulumanteleita. Kyseinen tuote koostuu siis kokonaisesta mantelista, jonka ympärillä on tuhti kerros nougat-/maitosuklaasekoitusta. Kokonaisuus on vielä on kuorrutettu tomusokerilla lumisen efektin aikaasaamiseksi. Eikä siinä suinkaan vielä kaikki. Joulu on mausteiden aikaa, joten sekaan on vielä hämmennetty korianteria ja kanelia. Liittyykö korianteri jotenkin jouluun? Minä arvostan kaikkia valmistajia, jotka käyttävät manteleita suklaissaan, mutta liekö sitten tuo korianteri (joka mausteena muutenkin minulle tuntemattomampi) syypää tähän outoon makuun, joka suklaasta irtoaa. Nougatrajoitteisena ihmisenä vähennän siitä pisteen ja toisen tuosta ilmeisesti korianterista irtoavasta oudosta mausta. Toteutus ei valitettavasti ihan yltänyt hyvän suunnitelman tasolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani