Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence chili 48%
Tuotteen Lindt excellence chili 48% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.11.2016
Tuttua 100g isopalaista ohutta semitummaa suklaata, jossa on tällä kertaa käytetty chiliuutetta mausteena. Nämä chilisuklaat ovat etukäteen aina vähän arvoituksia, joko luvassa on itkettävän tulista kamaa tai sitten saa ihmetellä että oliko tässä muka chiliä.

Tämä suklaa on chilisyysasteikolla 1-10 ehkä tasoa 7. Chili puskee välittömästi suuhun kun suklaata maistaa, ja tulisuustaso on voimakkaimmillaan imeskellessä sekä jälkimaussa. Minusta chiliä on ehkä hieman liikaa tasapainon kannalta, mutta toisaalta huomaan, että tulisuuteen tottuu ja palaset maistuvat paremmalta mitä enemmän tätä syö. Huomaan myös, että minulle sopivin kombo on silloin kun pureskelen ja nielen suklaan nopeasti ja puraisen perään heti uuden palan suklaata. Sinänsä on minusta valittu oikein oivan tyyppinen suklaa chilin kaveriksi, siinä on kivoja hedelmäisiä vivahteita jotka raikastavat kivasti chilin kipakkuutta. Vahvan kolmosen olisin antanut, jos chiliä olisi ollut aavistus vähemmän, nyt jää roikkumaan siihen alarajoille, mutta kolmonen nyt kuitenkin.

Minna Hi 28.07.2011
Tumman suklaan perustuoksu. Suklaan rakenne on mukavan pehmeä ja imeskeltävä. Tiesin tässä olevan chiliä, joten odotin jotain paljon pahempaa. Tämä taas on oikeastaan ihan ok chilisuklaaksi; ei liian tujua potkua. Sopisi varmasti ruuanlaittoon. En silti ole niin ihastunut, että ostaisin toiste.

Miriam 01.01.2011
Yllättävän hyvää tummaa suklaata. Tuoksu on makean suklainen. Yhtäkkiä tulee todella, todella voimakas maku suuhun ja sitä jatkuukin pitkälle. Aika mieto chiliksi, mutta ei tee mieli silti liiemmin tätä syödä.

Sanni 25.12.2010
Iso litteä palanen maistuu hyvältä tummalta suklaalta, jossa hivahdus jotakin outoa makua, jota en heti tunnista. Ahaa, chiliäkö se olikin. Ei kyllä maistu chililtä juuri ollenkaan aluksi, mutta pientä polttelua voi havaita hetken kuluttua. Polte ei kuitenkaan ole kovin paha ja suklaa on todella hyvää.

Marika 24.12.2010
Kivannäköinen iso, litteä, tumma suklaanpala. Aluksi tuntuu helpolta tapaukselta; tuote on miellyttävän hedelmäinen ja mausteinen. Mausteisuus muuttuu kuitenkin jälkimaussa selvästi pistävän polttavaksi, joten chilisuklaa lienee kyseessä. Pistävyys ei kuitenkaan lyö yli, vaan antaa suklaalle sopivasti tilaa.

Oskari 22.12.2010
Tummaa suklaata. Mukavan raikasta ja lohkeolevaa suklaata. Tuoksuu vienosti chilille. Levyssä isoja laattoja. Chili polttelee kivasti lopussa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset