Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt crémant surfin 46%
Tuotteen Lindt crémant surfin 46% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Mona 14.11.2011
Suklaassa pienet yllättävän tumman väriset palat (suupala-koko). Suutuntuma hieno, pehmeä eli helppo pureskella ja sulaa sopivan nopeasti suussa. Maku minun makuuni tosi makea, tulee mieleen joskus maistamani sokeriton eli makeutusaineella makeutettu suklaa. Ei mikään tajuntaa ravistava suklaakokemus, mutta aivan hyvää erityisesti jos tykkää tosi makeasta.

Iikka 05.08.2011
Varsin pieniä palasia. Tämä on joko maailman tummin maitosuklaa tai maitosuklain tumma. Pehmeä ja kermainen nautinto, mutten löydä tästä muita nyansseja kuin hikoiluttavan sokerisen kaakaon.

Hanna P 31.07.2011
Pieniä palasia maitosuklaata tekstillä "Lindt". Tuoksu ei niin hyvä. Suklaa pehmeää, mutta imeskeltäessä irtoaa lähinnä sokerinen maku. Jokseenkin ihmeellisen makuista, ei yllä edes perus suklaamunasuklaan tasolle. Syöhän tätä jos muuta ei ole tarjolla!

Päivi 31.07.2011
Pieniä palasia tummahkoa suklaata Lindliltä. Tympeän ummentunut tuoksu suklaassa. Oho, makeus iskee ekana suuhun ja alkaa sulamaan nopeasti. Makua irtoaa hyvin. Liian makeaksi menee. Ihan kuin olisi joku keinotekoinen makeutusaine. Ei hyvä. Ei oo enää hyvä maku suussa. Jäi vaan häiritsemään toi makeutusaineen omainen maku.

Jarkko 27.07.2011
"Dark swiss chokolate" ja tuoteselosteen ensimmäisenä sokeri... Makeaa tämä kyllä onkin, aivan liian makeaa tummaksi suklaaksi. Sokerinen tumma suklaa on yksi niistä yhdistelmistä, mitkä useimmiten saavat niskakarvani pystyyn ja nenänvarren kurttuun. Kaakaon maku ei ole kovin voimakas, enkä tästä sokeripommista juuri muuta sanottavaa keksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani