Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti milch
Tuotteen Lindt chocoletti milch valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit.
 

Sari H 13.12.2010
Hajun takia tätä en söisi. Aluksi luulin sitä kovaksi suklaapalaksi, mutta sisin olikin suussa sulavan pehmeää, silti niin typerän makuista. Söisin tätä vain paremman puutteessa.

Susanna K 10.12.2010
Mukavan pieni maitosuklaapalanen. Makeutta piisaa, onneksi ei liian sokerinen. Jotain makeaa olen maistavinani täytteessä, banaania, mansikkaa... tai sitten makuaistini eivät toimi tämän tuotteen kohdalla. Aika jees suklaa vaikkei mitään väristyksiä aiheutakkaan.

Iikka 10.12.2010
Tyynynmallisia täytesuklaan oloisia möllyköitä, joissa erikoinen kuvio: noita? linna? tie? toinen noita? Kun ymmärsin kääntää palasta oikein, kuvaksi paljastui lohikäärme. Olisipa itse suklaa yhtä jännittävää... Mutta tässä on mautonta, hieman tunkkaista maitosuklaata, jossa makea persoonaton täyte. Jälkimaku on mukava. Kyllähän tätä vieraille tarjoaa, ja itsekin voi popsia. Kuitenkin persoonattomalle suklaalle persoonaton arvosana 3.

Hanna P 10.12.2010
Suloisia kuution muotoisia maitosuklaan palasia, olisikohan täytesuklaata. Tuoksu ei kerro mitään ihmeellistä, ja täytekin on lähinnä voisen makuinen. Täytteen koostumus on kyllä sopiva, pehmeä muttei juokseva. Imeskellen irtoaa kinuksenkin makuja. Tosi makea ja "makeanähky" tulee.

Jarkko 10.12.2010
Postimerkin kokoisia ja sentin korkuisia suklaapalasia, joiden sisällä voisi olettaa olevan lähes mitä tahansa. No, näissä ei kuitenkaan ollut muuta kuin jotain maitousuklaamassaa, kuitenkin hieman itse päällyssuklaata pehmeämpää. Suklaan maku on maitoinen ja pehmeä ja palaset sulavat helposti suuhun. Jonkinlaista piristystä suklaa voisi kaivata, mutta maistuu tällaisenakin hyvälle. Kolmannen palasen jälkeen alkaa ylimakeus hieman vaivata ja juuri tuo makeus onkin suklaan suurin vika. Muiden merkittävien puutteiden puuttuessa tuote menee ylempään keskikastiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani