Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence cranberry intense 48%
Tuotteen Lindt excellence cranberry intense 48% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Kirsi I 21.07.2011
Makean pehmeää tummaa suklaata, jossa sattumina voimakkaan marjaisia karpaloita ja muutamia mantelilastuja. Muistan vastaavan mustikkaversion menettänenen allekirjoittaneelta pisteitä hampaisiin tarttuvilla mantelilastuilla, mutta jostain syystä ne eivät häiritse tässä suklaassa ollenkaan, tuntuvat jopa pehmeämmiltä, eivätkä löydy jälkeenpäin hampaista. Suklaa pehmittään ja tasoittaa kirpeää karpalomakua ja karpalon kirpeysn tuo särmää silkkiseen suklaan makeuteen. Yllättävä tuote kerrassaan.

Minna Hi 16.02.2011
Suklaassa on loistava tuoksu, kaakaoinen ja marjaisan makea. Suklaan seassa näkyy "sattumia", olisiko marjaa ja kenties jotain pähkinää. Marjat suklaassa ovat yllättävän isoja ja herkullisia, hieman rusinaisen oloisia mutta eivät liian makeita. Suklaa on pehmeää ja rasvaista, oikein hyvää. Tätä voisi syödä paljonkin kerralla, voisi kehittyä himo. Hieman liian makeaa, muuten täydellistä.

Jarkko 09.02.2011
Tummahkossa suklaassa on kirpeän marjainen tuoksu. Siinä näkyy sekä karpalon tummanpunaisia paloja että vaaleita mantelilastuja. Maussa kaakao ja karpalot maistuvat varsin selvästi mantelien maun jäädessä ymmärrettävästi tällaisten voimakkaampien makujen peittoon. Koska ohuiden palasten seassa on niin paljon sattumia, en kykene syömään tätä imeskelemällä vaan turvaudun hampaisiin. Kaikki ainesosat ovat mukavan pehmeitä, mutta karpalon kitkerähkö maku ei erityisemmin ole mieleeni. Se muistuttaa aikalailla puolukkaa, joka on toinen epäsuosikkini marjojen keskuudessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani