Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence caramel intense 49%
Tuotteen Lindt excellence caramel intense 49% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 18.08.2011
Isoja litteitä tummahkoja palasia, välissä näkyy jotakin valkoisia sattumia. Tuoksuu tosi hyvälle kaukaa, mutta kun nokan alle vie niin tumman suklaan ummentunut tuoksu. Valkoiset on ilmeisesti jotakin karamelli-mitäliettä ja tuovat kivan lisän. Rouskuu hyvin suussa. Suklaa taas liian tummaa mun makuun ja vahvan makuista. Kokonaisuus kuitenki pistävän sokerinen. Tänään ei kolahtanut tää suklaa. Pitkällisen odottelun jälkeen suussa tuntui alkoholin makua. Hyh!

Iikka 08.08.2011
Onpas mukavan tuoksuinen iso suklaan palanen. Maku on ihana, makea olematta ällöttävä. Ohueen levyyn on saatu rouskuvaa täytettä ilmeisesti pariakin sorttia. Kuivaa karamellia ja jotain pähkinää. Alkuhuuman jälkeen hampaiden pinnalla on tahmapähkinää. Jummijammi. Hyvää herkkua. Voisin syödä lisää :P

Hanna P 01.08.2011
Isoja paloja herkullisen tuoksuista maitosuklaata raidoituksella ja tekstillä "Lindt". Puraistaessa suklaa rouskuu mukavasti hampaissa ja tuo makeaa makua suuhun. Pureskeltaessa kuitenkin joku tunkkainen maku, imeskeltäessä maku raikkaampi. Arvonkin arvosanojen 3 ja 4 välillä, mutta imeskeltäessä suussa pyörivä hauska kinuskin maku nostaa arvosanan neloseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani