Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence myrtille intense 47%
Tuotteen Lindt excellence myrtille intense 47% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,31 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 11.04.2019
Mieto, mutta ei kovin hyvä tuoksu. Laakeat palat ja heti kun haukkaa, niin mustikka maistuu aitona ja yllättävän voimakkaana. Eihän tämä kovin tummaa ole suklaana ja aika makeaa, mutta ihan todella hyvin on saatu mustikan maku tähän. Mielestäni tässä toimisi joku kirpeämpi maku paremmin, mutta onnistuttu varmasti siinä, mihin on pyritty.

Jenni V 29.08.2018
Ohuita isoja paloja semitummaa suklaata, mustikalta tämän pitäisi maistua... Mutta häh, ihmettelen ainesosaluettelota: mustikkaa on peräti 2%, mutta sitten löytyy mantelilastua 6%, omenaa ja ananasta... Ei hyvä. Tuntuu että mustikka-suklaatuotteet Suomen ulkopuolelta harvoin ovat kovin aidon makuisia, tämäkin maistui teolliselta eikä aidolta marjalta. Manteli toi tietty rousketta, mutta turha lisä se muuten oli. Kakkonen.

Minna L 04.05.2013
Olen tumman, vahvan suklaan vannoutunut ystävä, joten pieni ennakkoluulo oli koska kaakaon määrä on vain 47%. Heitän ennakkoluulot kuitenkin romukoppaan, kun hypistelen suklaalevyä sormissani ja tunnen jo kuinka makunystyrät alkavat terästäytyä. Lindt’in suklaan kohdalla odotukset ovat aina korkealla, koska tältä merkiltä odotan aina meheviä suklaaelämyksiä.

Väri on suklaassa tumman puhuva ja voimakas marjainen tuoksu hyppää esille ensi nuuhkaisulla. Mustikan, omenan ja ananaksen maku on heti alusssa mehevän tasapainoinen, eikä peitä suklaan omaa aromia. Marjaisa aromi sulaa pehmeästi suklaan makuun suussa, jota seuraa mantelimurusten rouhea ryöpytys. Maku ei ole liian raskas tai rasvainen, mutta ehkä liian makea minun makuun. Pienet mantelihiukkaset eivät tuo makuun mitään lisää, mutta niitä on kiva mutustella suussa jälkiaromin syleilyssä. Suklaan miellyttävä jälkimaku viipyy suussa yllättävän pitkään. Kahvin kanssa marjaisa maku aukeaa voimakkaana ja tätä suklaata voikin suositella esim. jälkiruokakahvin seuralaiseksi tai vappuna kuivan kuplivan makeaksi ryydittäjäksi.

Maija 05.09.2012
Voimakas tuoksu tummassa litteässä isossa palassa. Maku on oudon kirpeä. Olisiko suklaan joukossa jotain marjaa?Jotain rapisevaa tässä ainakin on, olisko mantelilastuja. Ei kiitos, en halua toista palaa.

Miriam 01.09.2012
Tummahkoa suklaata, jossa marjainen maku. Joukossa muitakin kuin marjaisia, mustikkaisia rämmäleitä. Jotain pähkinöitä tai manteleita. Maku kuitenkin marjaisen tasapainoinen ja hyvin suklaata esiintuova.

Oskari 17.08.2012
Kirpeän tuoksuista suklaata! Palat tuntuu jotenkin tosi sitkeiltä, johtunee sekaan ujutetusta marsipaanista? Kaikenkaikkiaan aika kiva, ei liian makeaa eikä liian kuivaa.

Laura 15.08.2012
Taas esimerkki siitä, miten vaikea aromeja on lopulta erotella sokkomaistelussa. Tuoksu oli vahvasti marjainen, maku vähän lievemmin, mutta en kyllä mustikaksi tunnistanut. Hyvää laatusuklaata, kivaa pureskeltavaa hampaille.

Saara 13.08.2012
Lindtin parempien suklaiden tuttu, valtaisa palakoko ja marjainen tuoksu johdattelevat tämän suklaan maailmaan. Mukava rapsahdus viestii paitsi oikeaoppisesta koostumuksesta, myös pähkinöistä tai jostain. Vai mitä nämä valkoiset ovat? Taitavat olla mantelia. Mustikka maistuu suhteellisen vahvasti ja mielestäni sen pystyy jopa tunnistamaan mustikaksi, eikä miksi tahansa metsämarjaksi. Pettymys on levyn makeus; odotin intense-nimellä varustetulta suklaalta korkeampaa kaakaoprosenttia. Kelpo syötävää silti.

Sanni 13.08.2012
Iso litteä palanen melko tummaa suklaata, jossa selvästi jotain punertavaa marjaa ja valkoisia murusia joukossa. Tuoksu hieman tunkkainen, mutta myös marjan makea tuoksu, joskin aika esanssinen, on havaittavissa. Maku on pieni pettymys, koska odotin enemmän mustikan makua, mutta tässä taisi ollakin mustikkamarmeladia muistuttavia palasia ja ilmeisesti mantelia. Suklaa on ihan hyvää perussuklaata, mutta makeasta marmeladista miinusta. Kokonaisuudessaan tämä on kuitenkin ihan keskinkertaista.

Marika 20.04.2012
Suklaa tuoksuu miellyttävästi mustikalle ja ah, myös maistuu sille. Nämä mantelinpalat olisi voitu jättää pois turhina, mutta eivätpä ne juuri haittaakaan. Sen verran pieniä ja pehmeitä ne ovat. Mustikanpalat ovat ihania, pehmeitä nekin. Toki niitä olisi voinut olla enemmän..

Tuula 24.01.2012
Herkku parhaasta päästä. Hyvä symbioosi suklaan ja marjan välillä. Hieno tuttavuus. Esimaistelimme tätä aiemmin ja molemmin kerroilla vei tovin, ennen kuin mustikan nimeäminen onnistui.

Salla M 23.01.2012
Oikean suklaan tuoksu! Mainio marjan sävy joka tuo syvyyttä suklaan aitoon tunnelmaan . Aikuiseen makuun

Kaisa 23.01.2012
Kaappasin tämän herkun mukaan Tukholman Drottningsgatanin puodista. Luja rakkaus ko valmistajan tuotteisiin ei kuin vahvistuu vain. Houkutteleva tuoksi, hedelmäinen kaakao. Kuivattu mustikka maistuu juuri siltä mitä se on- aito ja ihana. Ohuet mantelinpalat tuovat hienon lisäsävyn tuotteeseen. Kärkikastia ehdottomasti

Mona 21.08.2011
Lindtin tuttuun tyyliin kaunis, ohut suklaalevy, hemmottelu-/nautiskelusuklaan näköinen. Palat ovat suuria - juuri sopivia suupaloja - ja tuoksu on melko makea, ehkä hieman marjainen. Suklaan seassa näkyy pähkinänpaloja (pakkauksen mukaan mantelia) sekä puraisun jälkeen myös kuivatun hedelmän/mustikan paloja. Hedelmä- tms. palat ovat hienoinen pettymys vaikka hyviä ovatkin, sillä odotin suklaan lisäksi pelkkää mustikkaa vaikka tarkemmin tutkiskellen "pienessä präntissä" mainitaankin mustikan osuudeksi vain 2%.

Maku on ns. tummaksi suklaaksi (vain 47%) hyvin makea, mutta sopii tuoksun ja pakkauksen ulkonäön luomiin ennakko-odotuksiin. Pähkinät rouskuvat syötäessä mukavasti. Todella hyvää herkuttelusuklaata yhdistettyyn makeannälkään ja tumman suklaan himoon. Tätä voisin kuvitella syöväni vaikka koko levyn myös esim. lohtuherkkuna.

Kirsi I 02.09.2010
Kaunis ja houkutteleva pakkaus, lupaa mustikkasuklaata, joita olen tänä kesänä harrastanut. Mutta hampaissa rouskuu jotain rapeaa ja toisessa kohden tahmeaa, ja tarkempi paketin tutkiminen selvittääkin, että eihän tässä olekaan mitään mustikoita vaan mantelilastuja ja mustikanmakuista marmeladia. Odotin jotain muuta eikä maku mitenkään positiivisesti päässyt yllättämään. Suklaa itsessään on tavallista perussuklaata, pisteet rapisevat alas tahmealla ja hampaisiin tarttuvalla suutuntumalla.

Jarkko 27.08.2010
Voimakkaan marjainen tuoksu, ehkä jopa mustikaksi tunnistettava, lehahtaa ilmoille heti kun folion kuorii levyn ympäriltä. Itse suklaa ei näytä juuri maitosuklaata tummemmalta, mutta sen seassa näkyy vaaleita siivuja jotain. Viimeksi kun katsoin (siitä tosin on jo vuoden verran aikaa), mustikat eivät olleet valkoisia. Kääreet käteen ja tutkimaan. Ai, tässä on manteliakin. Ja ananasta. Omenaakin. Mustikkaakin sentään löytyy, vaivaiset 2%, kun manteleita on raskittu sekoittaa joukkoon kolminkertainen määrä (6%). Ei siis kummakaan, että hampaissa rouskuu. Kokeillaanpas uudestaan sitä makua näillä pohjatiedoilla. Tuoksu miellyttävän marjainen, suuntuntuma ärsyttävän muruinen, maku outo ja jälkimaku epärealistisen marjainen. Onhan taas tuote...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset