Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence framboise intense 47%
Tuotteen Lindt excellence framboise intense 47% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.11.2016
100g ohut semitummasuklainen ja isopalainen levy, jonka joukossa on todella runsaasti pistävän kirpeää pakastekuivattua vadelmaa. Siemenet kaivautuvat ärsyttävästi hampaiden väleihin, uskomatonta että prosentuaalisesti vadelmaa on vain 1%... Hatunnosto aidosta vadelmasta, mutta minulle tuo kirpsakkuus on liiallista, ja toisaalta semitumma suklaa ei ylipäänsä kuulu suosikkeihini, sillä siitä harvoin löytyy kunnon aromeja. Tosin tuon kirpsakkuuden takia semitummuus on ehkä perusteltua... Mutta silti kakkonen.

Iikka 15.01.2011
Hieno palanen tulvillaan marjaista tuoksua. Marjamössön lisäksi tähän ohueen palaseen on saatu mahtumaan pähkinöitä, joita ainakin minun palasessa on reilusti. Sääli vaan että suklaa katosi kitani syövereihin turhan äkkiä. Tätä on saatava lisää! Herkullinen yhdistelmä hyvää varsin tummaa suklaata, pähkinää ja marjaa!

Satu 14.01.2011
Lindtin tuttu ohut tummasuklaalevypala, joka tuoksuu vahvasti marjaiselle. Palan naukattuani päällimmäiseksi mauksi nousikin pähkinä ja itse tumma suklaa. Pähkinä saattaisi myös olla mantelia. Mielestäni palassa ei näy mitään marjoihin viittaavaa, joten joko kuvittelin koko marjaisuuden tai sitten se maku on päätynyt suklaaseen jollain muulla keinoin. Ja nyt kyllä yllätän itsenikin sanomalla, että helkkari tämähän on hyvää. Tarpeeksi makeaa makuuni ja pähkinäiset sattumat on aina plussaa. Ainoastaan jälkimaku ylhäällä kitalaessa on liian kitkerä.


Hanna P 14.01.2011
Isokokoinen, mutta ohut tumman suklaan palanen, jossa päällä teksti Lindt. Välistä näkyy hieman vaaleita sattumia. Tuoksu on hyvä, jotenkin miellyttävästi hedelmäinen mutta myös sopivasti kaakaoinen. Sattumia suklaassa vähäsen, mutta ehkä ihan hyvä niin sillä ne jäävät suuhun pyörimään. Kuitenkin tästä suklaasta irtoaa varsinkin imeskeltäessä sellaisia mehevän hedelmäisiä aromeja, etteivät suussa pyörivät sattumatkaan niin paljon haittaa. Kerrassaan miellyttävä makuelämys, vaikka niitä sattumia olikin.

Jarkko 14.01.2011
Pinta-alaltaan suuri ja ohut palanen suklaata, jossa kuviointi paljastaa valmistajan. Suklaa näyttää tummalta, mutta tuoksuu oikeastaa vain marjaisalle. Suklaan seassa on ilmeisesti myös siivutettua pähkinää, kun näin rouskuu suussa. Marjoja en huomaa muussa kuin maussa, mutta kiva marjaisuus piristää tälläkin kertaa. Suklaa tuskin on kovin tummaa, sillä kaakaon maku jää aikalailla taka-alalle. Jälkimaussa on hitusen liikaa sokeria, mutta ei voi tietää tuleeko se suklaasta vai marja-aineksesta. Ok, mutta ei juuri sen enempää.

Sanna K 13.01.2011
Tumma ja ohut suuri suklaapala, joka houkuttelee maistamaan. Seassa näkyy jotain valkoisia levyn muotoisia paloja, olisiko mantelilastuja tai jotain vastaavaa? Maussa on jotain marjaisaa myös seassa, mutta eniten maistuu tumma ja täyteläinen suklaa sekä nuo mantelinpalat. Ei ole karvasta eikä kitkerää, makeuttakin on sopivasti. Tämä suklaa on pieni herkuttelupala joka sopisi hyvin kahvin kanssa nautittavaksi.

Päivi 13.01.2011
Mukavan suuri ja litteä palanen tummaa suklaata, jossa on jotakin pähkinää. Tumma maku, mutta täs lisänä jotakin tosi kiva maku, makea, vahvan hedelmäinen. Pehmentää tumman suklaan kitkeryyden liki kokonaan. Tämä teki vaikutuksen. Mukava kokonaisuus. Jälkimaku kivan hedelmäinen.

Kirsi I 13.01.2011
Lindt'n tumma laatta, tuoksuu houkuttelevalle, sisällä on vaaleita mantelilastuja sopivasti, hunajainen maku, joka ei peitä mukavan mietoa tumman suklaan (tuttua Lindt'iä) makua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani