Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt joghurt heidelbeer-vanille
Tuotteen Lindt joghurt heidelbeer-vanille valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Anita 16.05.2013
Maitoskulaa patukka jogurtti ja mustikka täytteellä. Ensimmäinen kokonaisyhdistelmä lajiaan minulle. Mustikka maistuu selvästi, mutta taas nuo sokeri+mustikka rakeet ratisevat hampaissa ja lisäävät täytteen makeutta. Jälleen outo lisä aromi: kiinanruusu. En edes yritä löytää makua, kun en ole ennen edes maistanut, haistanut kylläkin, kiinanruusua. Kolmonen tällä kertaa, kun mustikka ei ole niitä lempi marjojani.

Kirsi I 21.09.2011
Mustikalle voimakkaasti tuoksuva, helposti avattavissa olevasta kääreestä paljastuva maitosuklaapatukka. Täytteenä jogurttitäytettä, mustikkaa ja vaniljaa, ja tuoteselosteen mukaan mustaporkkana ja hibiscus (siis kiinanruusu) tiivistettä. Ei tässä sinänsä mitään vikaa ole, ja kaltaistensa joukossa hyvinkin loistotuote. En ole kovin ätläkän imelääkään. Saman sarjan mansikka-raparperi valkosuklaan kanssa vie voiton, mutta pisteet samat.

Jarkko 13.05.2011
Maitosuklainen tyynynmuotoinen pala sisältää violetinkaltaista täytettä, jossa hitusen vaaleampiakin täpliä seassa. Ensimaku ei ole mieluisa, sillä ainakaan suomalaiset mustikat eivät maistu tältä, variksenmarjat kylläkin. Jogurtin happamuus on (pahalla tavalla) pistävän marjan maun ohella ainoa mikä maistuu. Itse maitosuklaan läsnäoloa ei siis mausta huomaa. Itse asiassa aika vastenmielisen makuinen täytesuklaa.

Anu 05.11.2010
Hmm. vanilja maistuu hiukan. Ihan ok kahvisuklaata. Nauti siis sen kanssa.

Miriam 28.09.2010
Perinteisen maitosuklaan näköistä, tuoksu antaa jo ajatuksen jonkinlaisesta happamasta marjaisuudesta. Maku on marjaisen jugurttinen, todella hienostunut. Piste tippuu liiallisesta makeudesta, muuten lähellä täydellistä.

Oskari 28.09.2010
Isoja paloja, näyttää maitosuklaalta.. Sisällä jotain krispiä, oliskohan puolukkaa? Mukavan ilmavaa suklaata ja maitosuklaa perus hyvää. Aromit taas hieman hakusessa jos tämän pitäisi esittää mustikkaa...

Marika 23.09.2010
Isoja paloja Lindtin suklaata, jossa tuotemerkki lukee huolellisesti jokaisen palasen päällä. Näyttää täytesuklaalta ja tuoksuu hyvältä. Jotain jogurttitäytettähän täällä onkin. Mukavan hapanta, mutta liika makeus tappaa mahdollisen raikkauden, eikä vaniljanmaku auta asiaa. Täytteessä on myös röniä, jotka jäävät suuhun suklaan sulattua. Veikkaisin jonkinlaista marjaa, mutta en kyllä osaa sanoa mitä.

Sanni 22.09.2010
Herkullisen näköinen palanen, jossa maitosuklaakerroksen siällä mustikanmakuista täyteläistä täytettä. Todella hyvää, mutta kovin makeaa. Tuoksuu selvästi mustikalta ja mustikan lisäksi täytteessä maistuu myös hieman jogurtti.

Minna Hi 21.08.2010
Palat ovat reilun kokoisia ja tuoksuvat marjaiselta. Vaalean maitosuklaakuoren alla on vaalean lila täyte, jossa pieniä murusia; liekö kuivattua mustikkaa? Maku on hieman hapan, jogurttinen. Tämä on myös melko makea, mutta vie kyllä kielen mennessään. Oikein hyvä välipala / herkuttelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani