Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation strawberry 70%
Tuotteen Lindt creation strawberry 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 100. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 07.10.2011 : Prosenttisuklaata, jossa valuva mansikkatäyte. Tykkään kovasti Lindtin prosenttisuklaasta, maku on vahva, täyteläinen ja osaaminen suklaanteossa näkyy (maistuu). Mansikan tuoksu tulee esin jo pakkausta avatessa, täyte maistuu rehellisen ja aidon mansikkaiselle, ei millekään esanssitavaralle. Kuitenkin lopputulos ei ole ihan paras mahdollinen, vaikka ihan hyvää onkin, joku tässä vähän tökkii... Ehkä omaan makuuni hiukan liian makea täyte? Sijoittuu kuitenkin laadukkuutensa puolesta hyvään keskikastiin.

Arde 18.06.2011 : Valuvaa marjaisaa täytettä yhdistettynä laadukkaaseen tummaan suklaaseen. Ei siis valittamista, joskaan ei sarjan paras maku.

Tina 13.04.2011

Chi 08.04.2011 : Lindt ei petä koskaan ja juuri siksi tämäkin ihanuus päätyi ostoskoriini heräteostoksena. Jäähdytin suklaata reilun vartin jääkaapissa, sillä pidän aavistuksen kovasta suklaasta ja aromit tulevat mielestäni silloin kunnolla esille. No niin: palat kauniita, mansikkainen tuoksu on houkutteleva. Suutuntuma oikein miellyttävä, kaakaon vahvuus on täydellisessä tasapainossa täytteen + sokerimäärän kanssa. Tämä on taas kerran yksi täysosuma ja pistää ihmettelemään Lindtin taitoja näiden tummien suklaidensa kanssa. Täydellinen suklaa, 5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani