Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation strawberry 70%
Tuotteen Lindt creation strawberry 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,64 ja löytyy top 100 -listan sijalta 100. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 14.05.2013
Isoja paloja Lindtin tummaa suklaata. Tuoksu marjainen. Sisällä ruskeaa moussea ja valuvaa oranssia täytettä. Aivan hyvää ja vie taatusti makeannälän, mut marja turhan ällömakeaa ja mousse ei maistu tarpeeksi. Perushyvälle tuotteelle kolmonen kumminkin.

Iikka 11.05.2013
Paksuja, tummia tyynyjä jotka tuoksuvat runsaan mansikkaisille. Sisällä onkin hieman valuvaa, tahmean oloista ja makeaa hilloa/hyytelöä. Varsin laadukkaan oloista suklaata, mutta täyte ehkä aavistuksen liian makeaa. Hyvä tuote kuitenkin, saattaa sisältää oikeaa mansikkaa.

Maija 28.02.2012
Voimakasta tummaa suklaata, hillomaista makeaa marmeladia sisällä. En pidä marmeladeista, joten ei maistu mulle.

Laura 25.02.2012
Suklaa on tummaa ja aromikasta laatutavaraa, jossa ei ole moitteelle sijaa, mutta voimakas maku hukuttaa mansikan alleen -jopa niin, etten ensin edes meinannut tunnistaa mistä marjasta on kyse. Täytettä on myös kovin vähän verrattuna suklaaseen. Marjat toimivat mielestäni paremmin aavistuksen miedomman suklaan kanssa.

Miriam 24.02.2012
Kyseessä on tumma "paksukuplainen" suklaa, jossa on sisällä jotain tahmeaa limamaista ainetta. On vaikea tunnistaa sisällön makua, se on esanssinen marjainen, mutta marjaa en tunnista. Liian voimakas maku minulle.

Oskari 24.02.2012
Tummaa täytesuklaata. Suklaa aika kuivaa, mutta riittävän makeaa täytteelle. Täyte itsessään aika täyteläistä, mutta makua ei oikein saa määriteltyä.

Marika 24.02.2012
Lindtin tummaa, lupaavan näköistä täytesuklaata. Suklaaosuus on hyvää seitsemänkymmenprosenttiseksi, mutta jättää täytteen varjoonsa. Täytteen hillomaisuus ei myöskään miellytä. Olisiko vadelmaa, tai sittenkin mansikkaa... Ihan kiva, mutta hieman kömplelö kokonaisuus.

Sanni 23.02.2012
Mansikkan makuista täytettä tummalla suklaalla kuorrutettuna. Täyte ihanan raikkaan makuista vaikkakin hyvin makeaa, mutta vahva tumma suklaa peittää sen maun alleen. Suklaa jotenkin tunkkaisen makuista.

Janne J 03.02.2012
Hieno pakkaus Lindtin logoilla varustettua foliota myöten. Suklaa tuoksuu laadukkaalle ja houkuttelevalle. Palakoko on hieman totuttua isompi, mutta se on minun mielestäni vain positiivinen asia. Maistelu paljastaa kaksi asiaa. Ensimmäinen huomio koskee tummaa suklaata, joka on mitä ilmeisemmin samaa oivallista sorttia kuin muissa maistamissani Lindtin tummissa suklaissa. Eli siis hienostuneen tyylikästä, tasapainoista ja miellyttävän runsaskaakaoista, kitkeryyttä tai mitään negatiivista sanottavaa en siitä keksi. Viiden tähden suklaata siis. Toinen asia on täyte, jossa on tuoteselosteen mukaan mansikkamehutiivistettä. Tämä näkyy tai ainakin maistuu selvästi, sillä aidon mansikan marjaisuudesta ollaan harmillisen kaukana, itse asiassa minulla oli vaikeuksia tunnistaa makua edes mansikaksi. Tästä sapiskaa Lindtille ja yksi miinuspiste kokonaisarvosanaan.

Kaisa 20.06.2011
Tämä on odotellut liki 7 kuukautta kaapissa. Nappasin mukaan Sveitsistä lentokentältä ja näin pitkään on pysynyt korkkaamatta. Nyt ollaan kesän kynnyksellä ja siksi mansikkakausi on hyvä avata. Suklaassa on oikein vahva ja hyvä tuoksu. Ohut pintasuklaa tekee täytteelle kunniaa.Täytteessä oleva marjaseos on imelää, mutta suhde suklaaseen sopiva. Erinomainen, viipyilevä jälkimaku.Vaikea kuvitella juuri herkullisempaa- ehkä tuore mansikka tummassa dippisuklaassa voisi päihittää tämän aarteen.

Tuula 19.06.2011
Tryffelin ja marjan yhdistelmä sointuu täydellisesti tumman suklaan kanssa.Todellinen taideteos – luksusta arkeen!

Salla M 19.06.2011
Sopiva kaakaopitoisuus tummassa suklaassa, aromikas maku. Täyte kuultaa kuorrutesuklaan alta – loistava täytteen ja suklaan suhde. Tämän olisi voinut rohkeasti jättää maistelujen viimeiseksi - sen verran hieno elämys.

Minna Hi 05.02.2011
Tuoksuu herkullisen kaakaoiselta ja selvästi myös mansikalta! Täyte hieman tryffelinen ja hennon mansikkainen. Mansikan maku on sen verran mieto tumman suklaan rinnalla, että se saisi kyllä maistua enemmänkin. Muuten oikein loistavaa.

Jarkko 01.07.2010
Ennakko-odotukset ovat korkealla tämän tuotteen suhteen. Suklaamoussea ja mansikkaa jossakin muodossa tumman suklaakuoren sisällä. Tuoksu on herkullisen mansikkainen. Alkumaku on voimakkaan kaakaoinen, kunnes makea mansikkahillon maku leviää suuhun. Mahtavaa. Mansikka on hitusen kirpakkaa ja se sopii sellaisena tuotteeseen todella hyvin. Suklaamousse taitaa olla suklaakuorta selvästi vaaleampaa, joten tuote ei ole kovin tumman oloinen muutoin kun kuoren osalta. Herkkutuote, joka on vuodenaikaankin erittäin sopivan makuinen ja oloinen. Onpa hyvä että ostin tätä ennakkoaavistuksen vuoksi kaksi 150g:n levyä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani