Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt spezialitäten minis alpenvollmilch, nougat und vanille-trüffel
Tuotteen Lindt spezialitäten minis alpenvollmilch, nougat und vanille-trüffel valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Jarkko 01.04.2006
Ilokseni olemme saaneet tänä pääsiäisenä huomata että pääsiäissuklaita löytyy nykyään jo varsin mukavasti eri valmistajilta ja niitä on jopa ihan täällä pohjolassa asti saatavissa.

Lindtin valikoimaan kuuluu tällainen pieni pussi pieniä suklaamunia. Pussissa oli yhteensä 19 munaa, joita 10 oli odotetusti maitosuklaata, 5 nougatia ja 4 vaniljatryffeliä. En tiedä onko jakauma kaikissa pusseissa sama. Makuina pussissa on Alpenvollmilch, Nougat ja Vanilla-Trüffel. Hienoa että eriväristen ja muutenkin kauniisti kuvioiduissa käärefoliossa lukee vielä mitä missäkin on.

Alpenvollmilch:
Maitosuklaamuna on umpitäysi muna Lindtin hyvää maitosuklaata. Tämä sopii aivan mahtavasti imeskeltäväksi, koska makua riittää, se on hyvää ja nautinto vaan jatkuu ja jatkuu. Aivan loistavan makuista maitosukkelia. Ehdottomasti viisi pistettä tälle. Tällä hetkellä ei harmita ollenkaan, että pussin sisällöstä yli puolet oli näitä.

Nougat:
Nougat-munissa on tietenkin suklaakerros pinnalla ja sisällä pehmeää nougatia, jota vertaisin maultaan ja koostumukseltaan tarvittaessa Maraboun tuttuun Dubbelnougatiin. Ihan hyvää, ei varsinaista moitittavaa, mutta nougat ei ole koskaan ollut suurimpia herkkujani. Jotenkin jäi sellainen tuntuma, että yhtä enempää näitä ei suuhunsa halua ainakaan peräkkäin laittaa. Kolmonen olkoon tämän arvosana.

Vanilla-Trüffel:
Sitten vielä ainakin nimen perusteella eksoottisin munanen. Pinnalla edelleen suklaata, mutta tunnen heti että sisältö on joukon pehmein. Hienoinen vaniljan maku tulee esille jo suklaata imseskellessä, vaikka en ole vielä pintaa rikkonut. Kun sitten murskaan munan kieleni ja kitalakeni väliin, sisältä paljastuu ihana valkoinen massa, joka on todella herkullinen ja pehmeä. Olipas iloinen yllätys, naminami. Ehdottomasti vitosen arvoinen munakkeli.

Kaikenkaikkiaan varsin hyviä olivat nämä Lindtin pikkumunat. Arvosanoista 5, 3 ja 5 tulee keskiarvoksi 4,33 ja se kuvastaa kyllä mielestäni erittäin hyvin pussin sisältöä. En muista pussin hintaa, mutta luonnollisesti nämä olivat halpismunia kalliimpia, mutta suosittelen ehdottomasti näihin tutustumista. Et tule katumaan.

Susanna K 01.04.2006
Sininen:
Täyttä perusmaitosuklaataa jossa maistuu mukava pehmeys yksinkertaisuuksineen.
A: 3

Oranssi:
Tuoksuu pähkinälle mutta puraistuani suklaata sisältö maistuu toffeelle vaikka varsinaisesti sisällä ei ole toffeeta. Kiva makeahko suklaa.
A: 4

Keltainen:
Tämä maistuu enemmän toffeelle kuin aikaisempi, enemmän jotenkin kermaisempi maku ja täyteläisempi.
A: 5

Kokonaisuudessaan pussi sisältää 3 erilaista suklaataa jotka kaikki maistuvat täyteläiselle ja todella pehmeälle. Kannattaa maistaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani