Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt raspberry
Tuotteen Lindt raspberry valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Papu 29.04.2010 : Pieni levy, jossa pinnaltaan puolipallon muotoisia paloja. Mieto maitosuklaakuori ympäröi juoksevaa vadelmanmakuista täytettä. Täytteen koostumus ärsyttää sotkevuudellaan ja kokonaisuus muodostuu liian makeaksi. Plussaa miellyttävästä vadelmanmausta.

Satu 02.03.2010

Kaakaolehmä 16.07.2007 : nami! maitosuklaa oli todella hyvää, täyte kivan erilaista kuin yleensä. en tiedä kuuluisiko täytteen olla litkua vai enemmän koossa pysyvää...täyte oli osittain kiteistä, joten se on luultavasti seisottunut, tai sitten sen kuuluisi olla juuri sellaista ja sulamisen/seisomisen takia siitä on tullut litkua. oli miten oli, se oli ihan hauskaa että se oli litkua :D
niin, ja plussaa siitä että joukosta ei löytynyt vadelmankiviä, ahh! jos malttaa syödä tämän kärsivällisesti (ei kannata pitää kiitrettä ettei liemi roisku ties minne:D) niin tämä on oikein oivallista herkuttelusuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani