Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt raspberry
Tuotteen Lindt raspberry valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 19.04.2007
Älyttömän kirpeä vadelmatäyte. Liian sokerinen täyte minun makuuni. Onneksi maitosuklaa on oikein maukasta. Piristävä makuelämys, joka tuo kirpeydellään mieleen liköörikonvehdit.

Jarkko 27.03.2006
Lindtin pehmeästä maitosuklaasta valmistettuihin ilmakuplanpuolikkaisiin on laitettu vadelmatäytettä, joka kuulostaa taivaalliseslta minun korvissani. Ennen puraisua oletin luonnollisesti, että sisältö on jonkinlaista cremeä, mutta yllätyinpäs suunnattomasti kun haukkasin suklaakuplan rikki: Sisältö on ihan juoksevaa, nestemäistä, vadelmanmakuista ja liköörinomaista ainetta, mutta siinä ei kuitenkaan ole alkoholin makua lainkaan. Onneksi. Vadelmatäytteen makeus ja maku peittää suklaan maun kokonaan alleen pureskellessa, mutta neste häviää suusta paljon suklaata nopeammin, joten loppuhuipennukseksi jää kuitenkin moneen kertaan hyväksi todettu maitosuklaa. Olen niin hämmentynyt sisällöstä, että pisteyttäminen on nyt todella vaikeaa. Suklaa on herkkua, mutta täytteen maku ja koostumus ei kerta kaikkiaan yllä lähellekään samaa tasoa. Nelonen olisi kokonaisuudelle hieman liian paljon, joten kolmonen saa tällä kertaa riittää. Kunpa täyte olisikin ollut creme-tyyppistä...

Susanna K 27.03.2006
Varoituksen sana: älä puraise tätä suklaataa jos otat palan, sillä välistä tursuaa vadelmanesteet vaatteille! :) Uusi yritys ja suklaapala suuhun... Suklaa itsessään on Lindtin perusmaitosuklaataa ja suklaan sisällä on vadelmatäyte joka ei ole marmelaadimuodossa vaan ihan nesteenä ja sotki kaksi paitaa putkeen kun yritin syödä kyseistä suklaataa joten laittakaa vaikka ruokalappu eteen tai joku jotta ette sotke vaatteitanne! :) Ihan piristävää syötävää Lindtin valikoimista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani