Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt von herzen (30g)
Tuotteen Lindt von herzen (30g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 05.12.2009
Jos peltinen rasia on pieni (30g), niin konvehdit sen sisällä ne vasta pieniä onkin. Konvehteja on yhteensä kuusi ja makuvaihtoehtoja kolme, kaksi kutakin. Valitettavasti missään ei lue nimiä tai muitakaan tietoja makuvaihtoehdoista, joten nimeän ne vapaasti itse.

Kerroskakku on muodoltaan ja kooltaan vähän sokeripalasta suurempi. Se näyttäisi olevan alaosaltaan maitosuklaata ja yläosa sitten tummempaa tavaraa, ja kokonaisuuden kruunaa pieni kukantyyppinen pinnalla. Odotetusti suklaa ei ole täytesuklaata vaan ihan umpinaista. Maitosuklaan ja vain hieman tummemman suklaan maut täydentävät toisiaan hyvin, mutta jälkimaku jää varsin makeaksi. Ihan jees, kolme pojoa.

Lumipallonpuolikas on pääosin valkosuklaapintainen, mutta alaosa on maitosuklaata. Konvehdin sisällä on sitrushedelmien makuista marsipaania, joka ei kuitenkaan ole ihan perinteisen marsipaanin oloista, sillä minäkin saatan syödä tämän irvistelemättä. Suklaan maku jää aika kauas taka-alalle. Kunpa se olisi päässyt paremmin esille, silloin tämä olisi voinut olla vaikka kuinka hyvä... Neljä pistettä tällaisena.

Marmorikakku on edellisen marsipaanipallon tapaan päälisin puolin valkosuklaata ja pohjalta maitosuklainen. Oho ja kas, tämähän olikin ihan kerrotäytekakkua, sillä sisältä löytyy eri kerroksissa valkosuklaata, maitosuklaata ja jotain tahmaa. Voipi muuten hyvinnii olla, että tällä konvehdilla on haettu tiramisun makua, sillä tämä on vähän kahvinen, aavistuksen liköörinenkin... Aikuiseen makuun. Kolme pojoa tälle.

Kiva ja ennenkaikkea tyylikäs pikkurasia sai keskiarvon 3,33, eli ei hassummin. Konvehtien maut olivat kaikki enemmän aikuiseen makuun kuin lasten. Kohtalaisista pisteistä huolimatta en varmaan tätä ostaisi toista kertaa, vaikka vastaan tulisikin. Säälittävän pienet konvehdit nimittäin lähinnä ärsyttävät vain, kun niistä yrittää nautiskella.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani