Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt fioretto zabaione
Tuotteen Lindt fioretto zabaione valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Päivi 22.10.2009
Iso yksittäiskääritty suklaakonvehti. Vau, kivan näköinen suklaa. Maitosuklaata, jotakin crispiä ja päällä valkoisia raitoja. Kuoresta paljastuu että crispit ovat riisiä. Täyte on jotakin valkoista. Hyhhyh, maistuu alkoholille. Voi kamala ku todella voimakas alkoholin maku tuossa täyteessä. Ulkonäöltä tuli marsipaani mieleen ja maistoin pelkkää täytettä. Huhhuh! Muuten kyllä hyvä koostumus. Sisus on tummaa suklaata, päällinen maitosuklaata ja valkosuklaisia raitoja. Sisus täyte on kyl todella kaameaa. Pilaa hyvän suklaan. Jälleen kerran sama vanha sääntö pätee: Moni kakku tai pitemminkin suklaa päältä kaunis jne.

Jarkko 13.10.2009
Tämä rasia on jo nätti kuin sika pienenä. Karskeinkin karju voi vain kuvailla tätä rasiaa termeillä "söötti", "suloinen" ja "helttainen". Rasiasta löytyy ainoastaan kuusi kappaletta yksittäiskäärittyjä konvehteja, joten isommalle porukalle joutuisi jo hommaamaan useamman rasian esimerkiksi valmistajan nettikaupasta, josta tämäkin on tilattu. Oletan että zabaione tarkoittaa samaa kuin erään kotimaisen valmistajan käyttämä termi zabaglione, joten jonkinlainen aavistus on jo konvehtien sisustasta. Konvehdit ovat isoja, todella isoja. Ei puhettakaan että menisi suosiolla kokonaisena suuhun. Haukataanpas siis keskeltä kahtia. Kuorisuklaa sisältää riisimuroja, jotka raksuvat hampaissa. Uloimman suklaakuoren alla on vielä kerros tummempaa suklaata tai sentyyppistä ja vasta sen sisällä on kellertävää zabaione-täytettä, joka yllättäen maistuukin alkoholille. Ja vieläpä melko voimakkaasti. Okei, oli minulla pieni aavistus siitä, että tässä saattaa olla alkoholin makua mukana, mutta sen voimakkuus kuitenkin yllätti. Ponun maku ei ole yhteensopiva suuni kanssa, se nimittäin peittää kaikki muut mahdolliset maut alleen. Ei onneksi kaikista karmeimpia alkoholi-suklaita, mutta uskonpa kuitenkin että nuo loput viisi konvehtia tulee syömään joku muu kuin minä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani