Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt les grandes 32% amandes blanc
Tuotteen Lindt les grandes 32% amandes blanc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 12.11.2018
125g ohuehko isopalainen suklaalevy todella laadukasta valkosuklaata. Ei liikaa vaniljaisuutta, makeutta eikä yhtään rakeisuutta, ihan loistavaa. Joukossa on erittäin runsaasti rapsakoita kokonaisia manteleita, jotka sopivat valkosuklaan makuun oikein hyvin, ja pienentävät vielä valkosuklaan makeutta niin että monta palaa rouskuttelee helposti. Ainoa miinus siitä että mantelit pakottavat pureskelemaan - olisin halunnut nautiskella suklaasta myös imeskellen. Vahva nelonen silti.

Jarkko 19.10.2009
Kokonaisilla manteleilla maustettu valkosuklaa kuulostaa ennakkoon siltä, että voisi olla nautinnollinen hetki edessä. Heti kun levyn aukaisee, niin huomaa että manteleita on seassa pienempinäkin palasina. Palakoko on Lindtin tapaan suuri, eli yhteen riviin menee kaksi palasta ja koko levyyn (150g) kymmenen. Haukkaan palasesta puolet suuhun ja haukon hetken henkeä. Onpa mahtavan maittavaa! Mantelia on levyssä erittäin runsaasti suurina paloina (enimmäkseen kokonaisina) ja ellen ihan väärässä ole, niin mantelit on karamellisoitu. Karamellisointi on kuitenkin suoritettu erinomaisen maltillisesti, sillä sen maku jää juuri sopivan miedoksi. Mantelit maistuvat myös erinomaisen paahdetulta. Manteleiden runsaudesta johtuen valkosuklaan maku pääsee sopivaan tasapainoon pähkinöiden kanssa, enkä minä yrittämälläkään keksi mitään edes negatiiviseen viittaavaa tässä tuotteessa. Mahtavan maittavaa, ehdotonta huippuluokkaa kaltaistensa joukossa ja laajemminkin!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani