Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt feinschmelzend vollmilch
Tuotteen Lindt feinschmelzend vollmilch valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 25.07.2011
Tuoksuu miedon hasselpähkinäiseltä. Suklaa on tosi pehmeää, suorastaan voimaista (lieneekö osasyynä tämä kuuma keli?). Hieman samantyyppistä kuin Fazerin Mignon-muna, mutta hasselpähkinän maku ei ole yhtä voimakas. Melko mitäänsanomaton.

Päivi 28.10.2009
Makeaa maitosuklaata isoina litteinä palasina. Eivät tuoksu juuri millekkään. Sulaa hyvin suussa ja antaa makua hyvin. Maku jää suuhun todella miellyttävänä ja pehmeänä. Tämä on nautinto syödä. Ei kaipaa mitään lisää. Hyvää sellaisenaan.

Jarkko 20.10.2009
Vaalea maitosuklaa tuoksuu juuri sille mitä se on. Levy on liian ohut ja palaset liian suuret, kun ei suuhun mahdu katkaisematta kerralla. Suklaa sulaa sormiin niin nopeasti ettei tästä puolikastakaan voi haukata, tai ainakin loput pitää samantien laskea käsistään. Suussakin suklaa sulaa ihan mukavasti. Suklaan koostumus on sileä ja kermainen, molemmat ominaisuudet toiseen potenssiin korotettuna. Maku on elegantin suklainen ja ihan hitusen karamellimainen ja se pysyy jälkimakua myöten yhtä maukkaana koko ajan. Varsinkin juuri jälkimaku saa kiitosta, sillä se monestikin on ihan erilainen kuin suklaan maku syödessä. Suuria moitteita tästä ei löydy, joskin tuo kermaisen makuinen sula suklaa on ehkä aavistuksen liian rasvainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani