Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt feinschmelzend sahne-caramel
Tuotteen Lindt feinschmelzend sahne-caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 28.10.2009
Isoja litteitä palasia, jotka tuoksuu mielestäni kuin siirapille. Hyiiiiih! Voi kauhea mikä maku. Naamataulu vääntyy tuhannelle kurtulle. Sellainen imelä ja jotenkin väkevä maku. Tulihan äkkiä nielaistua alas ja vettä päälle. Maku säilyy suussa kitkeränä vielä senkin jälkeen. Todellinen pettymys tämä suklaa.

Jarkko 19.10.2009
Kääreessä ei muuten ole mitään ihmeellistä, mutta siinä mainitaan erikseen (saksaksi) lause "erikoisen pitkään skonssattu". Kuinkahan moni sakemanni ymmärtää lauseen merkityksen? Kuinka moni suomalainen (suklaasanasto auttaa)? Outo markkinointikikka. Mainitaanpa kääreessä myös levyn olevan "erikoisen ohut" niinkuin se muka olisi jollakin tavalla hyvä asia... No samapa sille, kääre auki ja suklaata suuhun. Liian ohuessa maitosuklaalevyssä ei suureksi yllätyksekseni olekaan toffeenpalasia mukana, mutta suklaan koostumus on kylläkin kermaisen (sahne) sileä ja paksu. Karamelli- eli toffeemaisuus tulee esille ainoastaan kärtsähtäneen sokerin maussa, joka peittääkin suklaan maun tehokkaasti alleen. Päälimmäinen ajatus mielessäni suklaata maistellessa on se, että tehtaalla on sattunut sokerinpaahto-onnettomuus ja suuri suklaaerä on mennyt pilalle. Se on kuitenkin tappioiden minimoimiseksi päätetty julkaista uutustuotteena. En keksi miksi muuten tällaista olisi myynnissä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani