Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence 90%
Tuotteen Lindt excellence 90% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 10.04.2017
Jaahas, tälläkin on vissiin useita valmistusmaita tai sitten se on vaihtunut... Minun levyni on tehty Saksassa. Synkän tummassa, melkein mustassa, suklaalevyssa on kaakaomassaa, kaakaojauhetta, ja kaakaovoita, sekä lisäksi vaniljaa ja sokeria mausteena. Palat ovat isoja ja ohuita, ja suklaa kohtuu kovaa. Imeskelemällä rakenne on melko sileä, vähän rakeisuuttakin on joukossa. Maku on synkän tumma, mutta näin tummaksi levyksi tämä on kyllä yllättävänkin mautonta, ja vivahteita ei juurikaan ole. Ainoa mikä tässä minusta on aromina on jonkinnäköinen lakritsa. Silti herkuttelu- tai nautiskelusuklaaksi tämä ei millään muotoa sovellu, todella mitäänsanomaton tumma. Kakkonen juuri ja juuri.

Jarkko 27.10.2009
Vaikka prosentuaalinen harppaus 85:sta 90:ään ei ole suuri, niin suklaan väritys muuttu erittäin radikaalisti. Todella tumman ruskea (85%) muuttuu nyt vaalean mustaksi (90%). Suklaan tuoksu on tässä tummemmassa kuitenkin ehkä hieman miellyttävämpi. Tuon sanottuani en enää voikaan kehua tätä mistään syystä. Suklaa on todella kuivaa ja karvasta. Se tuntuu imevän suustani kaiken kosteuden ja muuntautuu sitten kuivaksi ja joka paikkaan leviäväksi liisterimäiseksi massaksi, jonka maulla ei juurikaan ole enää yhtymäkohtia suklaaseen. Tämä on jo teollisuustuote, tai kenties teollisuustuotteen valmistuksessa syntyvä sivutuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani