Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence 85%
Tuotteen Lindt excellence 85% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Zetannah Söpö 31.05.2013 : Tummanpuhuvan ruskea väritys puhuu puolestaan: tämä on herkullista tummaa suklaata. Levyn palat ovat isoja, kuten Lindtin useissa muissakin saman kokoisissa levyissä - kaksi laattaa vieritysten. Palojen kuviointi vastaa maun alkutuntumaa: säväyttämätöntä ja vähän tylsää viivataidetta. Kun tuote alkaa sulaa suuhun, vahva maku valloittaa. Se ei ole makea, kuten monien suomalaisten Fazer-suosikeissa, vaan tymäkkä ja latautunut, kuivahko ja pehmeä - ei kuin samettia, vaan ennemminkin kuin moneen kerrokseen pakattu ja jollakin syötävällä nesteellä kasteltu satiinimytty. Tämä suklainen elämys ei katoa suusta makuineen niin nopeasti kuin monille varmaan tutummat vaaleammat suklaat, joten on helppo ymmärtää, miksi Lindtin Excellence 85% ei ole kuin harvojen herkku ja vaatii varmasti totuttelua. Mutta kun näin vahvan suklaan makuun pääsee sisälle, vaaleammat tarjokkaat, tai ainakin ns. maitosuklaat, saattavat alkaa jopa ällöttää. Mustan kahvin kanssa tummat suklaat, kuten tämä, ovat varmasti mainio vaihtoehto leivoksille.

Tiinuska 01.09.2012 : Täyttä eksellenssiä. Paras ja puhtain suklaan maku, koostumus ja levyn ohuus optimaaliset. Makeutta juuri sopivasti, helppo nautiskella - vaikka 99% suklaatakin olen maistellut ja siihen ihastunut (pikku nokareita imeskellen). Maitosuklaat ovat sitten ihan eri asia, niissäkin herkkuja kuten Fazerin Sininen, mutta tämä on minulle suklauden huipentuma, täydellisin suklaanautinto! Tässä tiivistyy kaikki paras: kaakaon hieno täyteläisyys, pieni kitkeryys ja sulava suutuntuma. Ethän laita levyä jääkaappin; ethän juo/syö mitään kylmää ennen suklaan imeskelyä, ja ethän pureskele, vaan anna huoneenlämpöisen puolikkaan palan hitaasti lämmetä ja pehmetä suussasi. Täyttymys! Ja tämähän ei ole makuasia, vaan ehdoton totuus! :)

Annika 21.03.2012 : Minulle tämä suklaa oli aivan liian kitkerää ja pahanmakuista. Aluksi maistui suussa pahalta, sitten häviävän hetken hyvältä, mutta lopuksikin vain pahalta. Taitaa siis olla liian voimakasta minun mieleeni.

Raisa 10.03.2012 : Maun ja koostumuksen puolesta paras tumma suklaa. Tietenkin vaatii aluksi totuttelua, jos on makeaa tottunut syömään. Vielä kun saisi luomuna tämän makuista!

Elisa 17.01.2012 : Paras "prosenttisuklaa"! Maku näinkin vahvoissa suklaissa vaatii muutamia totuttelukertoja, mutta kun tottuu, tätä alkaa himoita. Maukkaampi kuin muutama muun merkkinen yli 80-prosenttinen suklaa.

Nalle 23.12.2011 : Okei, tykkään tummasta ja en niin makeasta, mutta tämä oli ehkä jo himpan verran liikaa... Rakenne on todella kuiva ja makukin on aika kitkerä, ehkä vetää jo vähän mauttomaksikin suklaan... Jatkossa pitäydyn 70 prosentin kieppeillä...

vie_ 05.10.2011

perisoreus 14.02.2011

Toni Hintikka 29.12.2010 : Vaativa tumma suklaa, joka vie uudelle ulottuvuudelle.

Henkka 06.01.2010 : En ole enää vuosiin pitänyt makeista suklaista. Tämä oli ensimmäinen askeleeni tummiin suklaisiin. Maku paranee joka maistelukerralla. Ensimmäisellä kerralla ensimmäisenä päivänä maistellessani tätä pari palasta maku oli hyvin tumma, lähestulkoon pahanmakuinen, erityisesti jälkimaku jäi suuhun pitkäksi aikaa. Seuraavalla kerralla toisena päivänä maku oli jo siedettävä, mutta kolmannella kerralla kolmantena päivänä suklaa alkoi olla varsin hyvänmakuinen eikä jälkimakukaan häiritse. Erityisesti maidon kanssa mukavaa naposteltavaa. Pakko ostaa lisää tätä joku päivä taas, ellei jopa tummempaa (90 tai 99?) Nam, suosittelen =)

Arde 03.11.2009 : Todella vahvaa suklaata, joka nautiskelusuklaaksi alkaa olla turhan kuivaa ja bitteristä. Toisaalta käyttäisin tätä mielelläni jonkun suklaakakun kuorrutteeseen tai muuhun leivontaan, jossa halutaan voimakas hyvä suklaan aromi ja ulkonäkö.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani