Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence 85%
Tuotteen Lindt excellence 85% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 06.11.2016
Ohut isopalainen tumma suklaalevy, joka alkaa olla sen verran kuivaa rakenteeltaan, että lohkeilee palasiksi mistä sattuu ja hyvin helposti. Silti maku on minusta yllättävänkin hyvä. Rakenteeltaan suklaa sulaa suussa eikä kovin paljoa kuivata limakalvoja. Keskimaussa on eniten kitkeryyttä, ja rakenne on aavistuksen jauhoinen, hedelmäisyyttä ei juurikaan ole. Silti kitkeryys ei ole liiallista ja varsinkin pureskellessa suklaa on ihan tasapainoinen kokonaisuus. Kaakao maistuu reilusti, mutta huippusuklaaksi vivahteita on vähän köyhästi. Selkeä kolme ja puokki pisteeltään, itse tykkään ehkä vähän vähemmän prosentteja sisältävästä yleensä, mutta ei missään nimessä huonoa suklaata.

Annamari 04.06.2016
Karkkinen ja jännä tuoksu. Todella kovaa suklaata ja napsahtaa kyllä murrettaessa. Ei kovinkaan kitkerää prosentit huomioiden, mutta kaikki hedelmäisyys ja vivahteikkuus puuttuu ja maku on kovin yksinkertainen. Ei hyvää tummaa, jäädään kahteen pisteeseen.

Minna Hi 17.03.2010
Tuoksu on mukavan vahvan kaakaoinen. Suklaan rakenne on outo, jotenkin murenevaa. Ei lainkaan sellaista pehmeän rasvaista. Imeskellessä ei meinaa lähteä makua irti ollenkaan. Eikä tätä voi ainakaan haukkua makeaksi. Maku on yllättävän mieto ja pehmeä. Pala tätä silloin tällöin hyvän kirjan kera piristää päivää.

Jarkko 27.10.2009
Siirtyminen saman tuotesarjan 70%:sta tähän 85%:een näkyy jo vilauksella suklaan värityksestä. Tämä kaakaopitoisempi on väritykseltään selvästi tummempi. Maussakin ero on selvä kuin yön ja päivän välillä. Tässä karvautta ja kitkeryyttä on jo runsain mitoin mukana ja suklaa yrittää koko ajan liimautua kitalakeeni. Tämän suklaan mausta en voi enää väittää nauttivani, mutta minimipisteitä en tälle anna, sillä pientä potentiaalia tälläkin on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset