Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mousse au chocolat feinherb
Tuotteen Lindt mousse au chocolat feinherb valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Päivi 01.07.2010
Tummaa suklaata tummalla mousse-täytteellä. Kyllä tämä tummalle suklaalle maistuu, mutta kitkeryys silti puuttuu. Tämähän on yllättävän hyvää tummaksi suklaaksi. Kaakaon maku on vahvana mukana. Mousse on ihanan pehmeää ja sulaa suuhun tosi hyvin. Kovin montaa ei pysty syömään kerralla. Jälkimaku mukavan kaakaoinen ja täyteläinen.

Miriam 16.05.2010
Tummaakin tummempaa suklaata sisällään tummaa suklaamoussea. Maitosuklaaversio tästä sai pahoinvoivaksi, joten varovainen maistelu lienee tarpeen. Yllätys on suuri kun tämä ei olekaan lainkaan huonoa. Jopa hyvää. Hieman säilytyslämpötila olisi saanut olla matalampi, mutta yllättävän tummaa ja laadukasta silti. Pähkinäinen, suklaaseen sopimaton sivumaku pudottaa yhden pykälän arvostelua.

Jarkko 14.02.2010
Tämä suklaavaahtoa (moussea) sisältävä täytelevy on kuoreltaan tummaa suklaata, mutta kaakaoprosenteista ei löydy mitään mainintaa. Kovin tummaa tuo ei vaikuttaisi olevan ja kun ainakin mousse on varsin makeaa, niin tummempikin suklaa maistuisi lähinnä makealta. Maku on ihan siedettävä, mutta samalla mousse on koostumukseltaan melko rasvaista ja kokonaisuus, kuten jo todettu, aivan liian makeaa. Syötävää kyllä, mutta en jää haikailemaan tämän perään.

Aiempi arvio 12.11.2009: Kun pakkauksen päällä on tarra, jossa lukee "ihastu, tai saat rahasi takaisin" (på svenska) minulla tulee lähinnä mieleen markkinointimiesten laskelmointi siitä, kuinka moni epä-ihastuja kuitenkaan ryhtyy yhden suklaalevyn takia pyytämään rahojaan takaisin. Siinäpä ensifiilikset, jotka eivät millään tavalla liity itse suklaaseen... Suklaakuori ja kuohkean vaahtomainen täyte ovat molemmat väritykseltään tummahkoja. Kaakaon makukin on selvästi läsnä, mutta valitettavasti tällä kertaa ei erikoisen maittavana. Tässä maistuu oikeastaan aika voimakkaasti kahvi ihan niitä käytettyjä kahvinporoja myöten. Kun sokerikin vielä on annosteltu reilulla mitalla, niin sekoitus on valmis. Valmis hävitettäväksi... Arvosana: 2

Miriam 29.11.2009
Keskimääräistä suurempia paloja. Tuoksu todella suklainen. Pala hajoaa irrotettaessa sitä toisesta palasta. Keskeltä pehmeää. Valtavan makeaa. Hyvää, mutta makeaa. Ei voi syödä kuin yhden palan. Sisällä jonkinlaista suklaista moussea, tarkemmin tunnistamatonta. Ei osaa päättää ottaisiko vielä yhden palan, vaikka makeaindeksi on korkealla. Nam!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani