Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mousse au chocolat noisette
Tuotteen Lindt mousse au chocolat noisette valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 23.08.2010
Sveitsiläistä täytesuklaata, kerman ja oranssin sävyinen pahvipakkaus on kaunis ja kuva lupaa pähkinänpuolikkaita. Palat ovat paksuhkoja täytesuklaan palasia, vaaleaa maitosuklaata. Täytteenä on yli-imelää suklaamoussea, joka tuntuu öljyisen liukkaalta ja lopuksi kitalakeen tuntuu jäävän kerros öljyä, Pahkinät ovat moussen joukossa pienenpieninä murusina, ja niitä saa hakea. Onneksi maku huuhtoutui kahvilla pois suusta. Mainittakoon, että 140 g levystä jäi neljältä syöjältä puoli levyä tähteeksi.

Päivi 31.05.2010
Suuria palasia maitosuklaata pähkinämousse-täytteellä. Tuoksuu nougatille. Mousse on pehmeää ja vaaleaa. Sulaa todella hyvin suussa. Jokin outo sivumaku, joka on hieman epämiellyttävä. Hieman tuntuisi maistuvan kahvikin tässä. Moussen seassa on pieniä pähkinän murusia. Tästä suklaata tulee tosiaan suklaa mieleen. Huumaavan suloinen makuelämys. Täyttä pistettä en voi antaa, kun tässä jokin epämiellyttävä sivumaku, jota en paikanna nyt. Jälkimaku on kyllä hyvin suklainen.

Aiempi arvio 20.10.2009: Nyt tuli maistettua varmaan maailman parasta suklaata. Kertakaikkisen mahtavan herkullisen hyvää ja tää vie mennessään. Vaaleaa maitosuklaata, joka tuoksuu pähkinöille. Sisällä aivan ihanaa vaaleahkoa moussea, jonka seassa on pieniä pähkinämurusia. Maku taivaallisen ihana. Suklaan ja pähkinän makuyhdistelmä toimii täydellisesti. Mousse on mitä parhainta. Pehmeää ja maukasta. Tästä kertakaikkiaan nauttii täydellisesti. Nyt vaan kenkuttaa kun ei älynnyt ostaa enempää tätä. Tätä nyt ainakin suosittelee pähkinäsuklaan ystäville ja niille, jotka tykkää moussesta. Antaisin sata pistettä jos voisin, mutta annetaan tietysti se korkein eli 5 pistettä. Arvosana: 5

Miriam 02.12.2009
Palakoko keskimääräistä suurempi. Tuoksu pähkinäinen. Palat hajoavat helposti kädessä. Maitosuklaan sisässä pehmoista pähkinävaahtoa. Yltiömakeaa, mutta hyvin yhteensopivaa. Pähkinätäytteen joukossa pieniä pähkinäsattumia, tuovat rakeisuutta suklaan syöntiin. Tätä ei montaa palaa voi syödä.

Jarkko 17.11.2009
Muhkean oloiset hieman kuplatyyliä noudattavat maitosuklaapalaset tuoksuvat oeletetulla tavalla nougatilta ja pähkinältä. Sisällä oleva vaalea täyte pyrkii siis ulos tuoksun muodossa. En ole nougattien tai muunlaisten jauhettujen pähkinöiden ystävä, mutta tässä maku on saatu pysymään aisoissa, eikä se ole "liian" mitään. Pientä plussaa antavat vielä pienet pähkinämuruset, joita täytteen seasta löytyy. Tämä suklaalevy tulee varmaan kerrankin syötyä loppuun asti jossakin vaiheessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani