Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence fin coeur framboise 70%
Tuotteen Lindt excellence fin coeur framboise 70% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 08.10.2009
Tumma ja ohut suklaapala, jossa näyttää olevan jotain vaaleammansävyistä täytettä. Tuoksuu eksoottiselta. Välissä on ilmeisesti jonkinlaista marmeladia tai muuta kiinteää hilloa, joka tekee tästä hyvin sokerisen hedelmäisen suupalan. Olisikohan vadelma? Tumma suklaa on hieman karvas ja kuiva, maitosuklaalla tästä voisi saada oikein oivallisen suklaaherkun.

Elina 08.10.2009
Suklaa tuoksuu hyvälle tummalle suklaalle, ensipuraisun jälkeen tulee pettymys täytteen suhteen. Joka yllättävää kyllä vaihtuukin aivan erilaiseksi hetken päästä: Tämähän onkin hyvää! Joku pehmeä marjatäyte on sisällä, jonka tavoittamiseen menee hetki, kun sen tavoitan niin olen tyytyväinen kokonaisuuteen.

Minna Hi 08.10.2009
Ohut suklaa, jotain vaaleampaa täytettä sisällä. Tuoksu on melko mieto. Tässä on jotain marjaa, olisiko karpaloa? Marjan maku "tuntuu" kielen sivuissa. Hyvin kuivaa, tuntuu että kuivattaa koko suun (se ei ole huono ominaisuus). Maku kuitenkin melko laimea, marjaisuus tässä on plussaa. Pohjamauksi jää kuitenkin kaakao.

Milla 08.10.2009
Lindtin ohuessa levyssä on kivankokoiset isot palat. Tuoksussa on punaista marjaa, itse suklaa ei pääse esille laisinkaan. Aa, tällä olikin täytettä, en odottanut sitä. Täyte on hiukan kirpeää, marjaisaa, ja itse asiassa aika hyvää! Tumma suklaa ympärillä sopii täytteen kanssa yhteen kuin nakutettu, kummallakin on roolinsa. Imeskeltäessa tämä on vielä parempaa, ensin rauhallinen ja lempeä tumma suklaa, jonka alta paljastuu marja. Todellä hyvää!

Mikko 08.10.2009
Tuoksultaan miedosti vaniljainen ja hiukan elintarvikevärimäinen? on tämä ohut tumma täytesuklaapala. Maku on yhtä aikaa kitkerä ja makea täytteestä johtuen. Palan sulaessa maku saa ikävän joulukonvehtimaisen säväyksen, kun marjamainen täytteen maku saa ylivallan. Ei, vielä ei ole joulu ja kiitos ei tällaisille konvehdeille! Sääli, sillä suklaa on mukavan tummaata, mutta tuo iljettävä täyte pilaa koko makuelämyksen.

Elise P 08.10.2009
Mattainen, ohut pala, jossa vaaleampaa täytettä. Vahvan, tumman suklaan sulaessa, sisältä paljastuu kuin aprikoosin lempeän pehmeä maku. Tulee mieleen Sacher-kakku suklaan muodossa. Jälkimaku on kohtuullisen kitkerä, mutta sekään ei pilaa tätä maukasta elämystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani