Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% coulis de caramel
Tuotteen Lindt creation 70% coulis de caramel valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Elina 08.10.2009
Suklaa tuoksuu ylevälle, kauniin värinen ja palakoko on mukavan kokoinen. Valitettavasti maku rikkoo illuusion, odotin parempaa. Mikä tämä hieman toffeinen maku on? Jää vähän hölmistynyt olo, kun en tunnista makua. Maku ei sinänsä ole paha, mutta ei se jää mieleenkään.

Milla 08.10.2009
Paahtunut kaakao tuoksussa, ihanat, paksut, tutut Lindtin täytesuklaan palat. Tumman, palaneen makuisen suklaakuoren alla jonkinlainen kinuskitäyte, kuin omar-karkkia, joka ei ole odotuksista poiketen kovin makea. Lähinnä mauksi jää tuo paahtunut, rasvainen suklaa, ja yllättäen lopputuntuma suussa on hyvin kuiva, vaikka täytesuklaasta onkin kyse.

Salla Elina Salo 08.10.2009
Näyttää tummalta suklaalta ja tuoksuu erittäin karvaalta. Reilun kokoisessa palassa lukee Lindt, joten valmistaja ei jää epäselväksi. Joku ihmeellinen ja todella pahan makuinen täyte, värien perusteella jopa kaksi täytettä. Erittäin pahan taloussuklaan makuinen, aivan liian tumma omaan makuuni. Karvas maku jää suuhun.

Minna Hi 08.10.2009
Makea tumman suklaan tuoksu. Tästä herahtaa vesi kielelle. Kookkaan palan sisällä vaaleampaa täytettä, josta en oikein saa selvää. Pehmeän makuista, tätä menisi helposti levy. Ei liian makeaa, aavistus mokkamaista makua.

Elise P 08.10.2009
Lindtin tuttu, iso pala. Lupaavan tumma tuoksu. Palan sisällä jotakin nougatmaista massaa, jonka maku tasapainotta tummaa, mokkaista perusmakua. Todella hyvä kombinaatio.

Mikko 08.10.2009
Onpa tumma ja voimakkaan kaakaomainen aromiltaan tämä isohko suklaapala. Ensimaku on kitkerä ja maku väkevöityy puhtaan kaakaojauhemaiseksi palan sulaessa suussa. Suklaan sisällä on jotain cremeä, mutta suklaan voimakas maku peittää sen kokonaan alleen. Creme on veikeän karkeaa koostumukseltaan liekö mautonta toffeeta tai jotain. Hyvin vahva tumma suklaa, mikä alkukitkeryyden jälkeen ansaitsisi uusintamaistelun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani