Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor weiss
Tuotteen Lindt lindor weiss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Miia 26.03.2015 : 137g pahvinen pussukka, jossa yksittäiskäärittyjä kreemitäytteisiä valkosuklaapalleroita. Nämä Lindtin pallerot kuuluvat meikäläisen jokakertaisiin ostoksiin Stockmannin Hulluilta Päiviltä. Pallero on kääritty kullansävyiseen paperiin ja jo ensivaikutelma antaa laadukkaan säväyksen. Tuoksu on hyvin neutraali, hento, juuri havaittava vaniljan ja voin aromi puskee nenään. Haukkaan palan kuoresta. Tyypillistä neutraalin makuista valkosuklaata, kuitenkin suklaan kermaisuus ja vaniljan maku nostavat heti pisteitä, tosi laadukasta suklaata! Kreemi on voimainen, hennon vaniljainen. Yllättävän ei-makea tämä pallero, vaikka makeusasteen voisi kuvitella hipovan sokerihumalatasoa... Huh, on nämä tuhteja palleroita, ei montaa pysty syömään kerralla! Silti ihana makuelämys, pehmeä, kermainen, laadukas, lähes ainutlaatuinen. Sopivat erityistilaisuuksiin tai vaikkapa lahjaksi hyvän valkosuklaan ystävälle.

pipsa 14.04.2011

jokutyttö 26.08.2010 : oi valkosuklaata (= suklaapallon kuoren alta paljastuu suuhun sulava pehmeämpi täyte. Oi ihanaa, täyte on jotenkin hieman "tryffelimäistä" en osaa selittää, mutta siis koostumukseltaan erilaista kuin kuori. Kuitenkin aivan ihania, melko suuria makupaloja
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani