Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor weiss
Tuotteen Lindt lindor weiss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Annamari 04.06.2016
Lindor-kuula, kuori valkosuklaata ja sisällä valkoista pehmeää kreemiä. Rakenne on tuttu muista Lindoreista. Vaniljainen ja makea tuoksu. Huoh, makeaa, makeaa! Kuori ja sisus maistuvat ihan samalta, vain koostumus on eri. Makean nälkään tätä syö, mutta kyllä yksi jo on melkein liikaa. Lisäksi todella yllätyksetön tuote.

Jarkko 29.01.2015
Valkosuklainen ohutkuorinen pallo, jonka sisällä on ilmeisesti voin ja sokerin sekoitusta, jonkinlaista kreemiä. Mikään makujen sinfoniahan tämä ei ole, mutta jos etsii makeannälän tyydyttävää valkosuklaista tuotetta, saattaa tämä olla erittäinkin hyvä valinta. Ei tämä minustakaan hullumpi ole, kun ei lähdetä pohdiskelemaan tämän suklaisuutta.

Jenni V 04.06.2014
Kauniisti valko-keltasävytteisiin kääreisiin kiedottuja valkosuklaatahnalla täytettyjä suklaapalloja. Nämä ovat todella tuhtia tavaraa, sillä kaloreita on 100 grammassa reippaasti yli 600 kalorin, ja rasvaa vielä enemmän kuin maitosuklaaversiossa, 52 grammaa. Eli ei paljon eroa margariinin syömisestä...

Kuulissa on rapsakka, makea ja vaniljainen valkosuklaakuori, ja todella reilusti täytettä, joka on voita muistuttavan kovaa jääkaappikylmänä. Huoneenlämpöisenä kuula olisi ollut makeampi, mutta minulle kuulan suklaa oli juuri sopivan makeaa kylmänä. Voitäyte huoneenlämpöisenä olisi ollut todella vastenmielisen rasvaista ja ylimakeaa, kylmänäkin siitä jäi inhottava rasvainen kalvo suuhun, mutta meni toisaalta nopeasti alas. 2 pistettä näille voipalloille, yksi kerralla riittää ja siinäkin on jo liikaa.

Minna Hi 06.03.2009
Yksittäispakattuja Lindor kuulia valkoisena. Tuoksu on miedon maitoinen. Kuoren alla on pehmeämpää, lähes voimaista täytettä. Maku on hyvin rasvainen ja imelä. Melko mitäänsanomatonta, joskus pidin näistä, mutta nyt tämä maistuu liian makealta, kuin pistäisi suuhun oikein sokerista voita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani