Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor feinherb levy 47%
Tuotteen Lindt lindor feinherb levy 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Antti M 13.02.2009
Tämä Lindorin tummempi aste on ihan yhtä rasvaista mutta lisäksi kuvottavan hajuista. Suussa sulatellessa saa jo suklaasta hieman otetta mutta se ei ole positiivinen asia tällä kertaa. Alkuun suun täyttää biojäteastian mieleen tuova maku mutta onneksi se tasaantuu ja lopulta vain vetisen kaakaoista voita jää jäljelle. Paniikissa iskin jo pisteiksi ykkösen mutta palan toisen puolikkaan 'nautiskeltuani' pyöristän juuri ja juuri kakkoseksi. 'Fy sattan', sanoisi rantaruotsalainen.

Satu 01.04.2006
Tummemmanpuoleisen suklaan väliin puristettua nougattia. Pehmoista.

Antti H 01.04.2006
Ei kovin voimakasta tummaksi suklaaksi. Hyvää täytettä.

Jarkko 23.02.2006
Tummemman suklaan sisällä on valuvaa vaaleampaa täytettä. En saa selvää onko maku tumman suklaan vaiko mahdollisesti kahvin oloinen, mutta kuitenkin se on hieman kitkerän oloinen, joskaan ei selkäpiitä karmiva. Ei ole yhtään minun mieleen tämä, vaikkakin koostumus on houkuttelevan oloinen.

Susanna K 23.02.2006
Suklaa joka ei maistu miltään ja jonka sisältä tai itseasiassa välistä pursuaa vesimäistä velliä joka on hieman vaaleampaa suklaataa kuin itse päällinen. Ei siis mitään makua! Suklaataa mutta ei kuitenkaan suklaata. Harvinainen yksilö.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani