Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt crêpe dentelle
Tuotteen Lindt crêpe dentelle valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Salla Elina Salo 15.11.2007
Kerroskeksisuklaata. Näyttää sisältä vähän Kismetiltä, mutta koostumus on paljon tiiviimpi ja tujumpi. Odotin ilmavampaa. Rapeutta on tarpeeksi ja suklaatakin riittää. Loppujen lopuksi melko keskinkertainen keksisuklaa.

Satu 01.04.2006
Kerroksittain rakennettu suklaa. Alla, päällä ja keskellä maitosuklaata, välissä useita ohuita kerroksia vanerimaista keksiä ja nougattia. Suklaan pitäisi maistua enemmän.

Antti H 01.04.2006
Hyvää keksisuklaata. Keksi sopivan raksuvaa, mutta suklaa aika mietoa.

Jarkko 23.02.2006
Vohvelisuklaa, jossa vohvelin kovuusaste juuri kohallaan. Harmi että vohveli on täysin mauton. Koostumusta vertaisin lähinnä Kismetiin, mutta suklaa maistuu ihan eriltä. Soveltuu erittäin hyvin pureskeltavaksi myös suurina määrinä.

Susanna K 23.02.2006
Ensinäkemältä suklaapala on kerrosmaisen keksimäinen. Suklaata hivenen pinnalla ja sisällä keksikerroksia, jotka jättävät maun melko vaisuksi. Ei yllätyksellinen suklaa, mutta pari palaa menee.

Kirsi T 23.02.2006
Tästähän tulee Kismet mieleen, eli oikein herkullista suklaata ja vohvelia. Ei ollenkaan vaikeaa nieltävää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani