Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts les mousses (110g)
Tuotteen Lindt petits desserts les mousses (110g) valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 09.03.2009
Pikkunätissä konvehtirasiassa on neljää eri makua ja neljä kutakin, eli yhteensä 16 puolipallon muotoista konvehtia. Kansikuvasta ja nimestäkin olettaen kaikkien täytteet tulevat olemaan moussemaisia. Kun sellofaanin rasian ympäriltä käärii pois, niin ilmoille putkahtaa lumoava suklainen tuoksu, joka hetkessä nostattaa veden kielelle. Aletaanpa siis "töihin":

Vanille 4p
Aloitan miedoimmaksi oletetusta. Vaniljamoussen maku todellakin on erittäin miedon vaniljainen. Juuri muuta makua konvehdista ei irtoa, ei edes valkosuklaan makua. Pientä mielenkiintoa sitä kaipaavalle antavat suklaan pohjaan upotetut pienet muronpalaset, jotka rouskuvat hieman hampaissa.

Pistache 4p
Vihreässä pistaasikonvehdissa on jo vähän jotain makuakin, mutta varsin mietona jatkuu sarja. En tunnistaisi tuota pientäkään makua pistaasiksi millään, en edes vaikka tiedän mitä sen pitäisi olla. Pohjassa on samoja muronpalasia kuin vaniljaisessa, joten se taitaa olla yksi rasian punaisista langoista.

Noisette 2p
Maitosuklainen konvehti maistuu pähkinälle, mutta harmikseni pähkinässä on varsin palanut maku, joka alkaa jo kääntymään lähes kahvin suuntaan. Suklaan maku jää täysin tuon poltetun maun alle ja konvehti kokonaisuutenakin jää suorastaan epämiellyttävähköksi muronpalasineen kaikkineen.

Chocolat 3p
Konvehdeista tummin on maultaankin tummaan suklaaseen kallellaan. Maku on voimakkaan kaakaoinen, mutta ei kuitenkaan kitkerä, joskin hieman karvas varsinkin jälkimaussa. Toki tästäkin löytyi ne pienet muronpalaset.

Jokaisesta mausta jää kitalakeen pieni rasvaisuuden tunne, mutta jos on tällaisen moussen ystävä (kuten minä olen), niin se ei menoa häiritse. Rasia jakautuu laadullisesti aikalailla kahtia, mutta saa kuitenkin keskiarvoksi 3,25. Odotukset oli hieman korkeammalla rasiaa katsomalla, mutta toisaalta, eipä rasiassa enää tässä vaiheessa ole kuin 3 konvehtia 16:sta paikallaan. Muronpalaset jokaisen konvehdin pohjassa, jotka todellisuudessa ovatkin näköjään keksinpalasia, olisi voinut mielestäni jättä poiskin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani