Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt cresta classic
Tuotteen Lindt cresta classic valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 63. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Aki 13.10.2011
Kitkerä ja aavistuksen palanut maku. Rakenteellisesti olisi ollut hyvä nougat, koska ei tarttunut hampaisiin häiritsevästi.

Tapani P 15.09.2011
Makea vaalea "suklaa". Murut epämiellyttäviä.

Sanna K 30.08.2011
Ulkonäön perusteella tämä on herkullista suklaata, sillä ison maitosuklaapalan sisällä näkyy krokanttia, pähkinämurua ja caramel-täytettä. Puraisun jälkeen suuhun leviää pähkinäisen rapea makea maku ja suklaa yhtä aikaa sekä sulaa suuhun että rouskuu kivasti sitä pureskeltaessa. Todella miellyttävä makeannälän tappaja, mutta kannattaa jättää tämän syönti siihen pariin palaan, ettei makeus ala tökkiä. Ekalle palalle siis täydet pisteet!

Päivi 19.08.2011
Ihanan herkullisen näköinen pala. Ritisee, rätisee suussa krispit. Kinuskin makua mukana. Makea herkku ja sointuu hyvin yhteen kaikki maut. Ei tässä ole moitittavaa.

Hanna P 19.08.2011
Reilunkokoinen pala maitosuklaata pinnalla teksti Lindt. Hauska ulkonäkö, palasen keskellä on kerros jotain kinuskin näköistä vaalein pienin sattumin. Tuoksu arvatenkin hyvin makea, muttei paha…tykkäänhän makeasta. Oi, aivan ihana rouskuttelusuklaa, mutta tosi makea…sokeri ihan rouskuu suussa. Pidemmän päälle voi tämä kaikki kinuskisuus ja makeus alkaa ällöttää, mut sitä ennen nautitaan!

Satu 18.08.2011
Lindtin maitosuklaalevypalasia, joissa on välissä jotain krokantilta näyttävää täytettä. Ainakin se vaikuttaisi olevan kovaa, sillä suklaa ei ole lohjennut nätisti tasakokoisiksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi vaan joissain on pohjaa puolet pinnasta ja joissain toisin päin. Ensivaikutelma on hieman lastulevymainen, mutta pikkuhiljaa mautkin alkavat irrota. Tosin olisin kaivannut enemmän jotain. Tässä olisi voinut olla reilusti enemmän joko suklaata tai krokanttia tai nougattia. Nyt oikein mikään noista ei nouse vahvimmaksi mauksi ja tämä tasavertainen yhdistelmä jää jotenkin valjuksi. Kyllähän tätä syö, en minä sillä, mutta varaa olisi parantaa.

Kirsi I 18.08.2011
Palanen Lindtin maitosuklaata, täytteenä jotain vaaleaa ja ruskeaa: rapea paahdettu sokeri rapisee hampaissa samalla, kun tutunmakuinen maitosukla sulaa suussa. Jälkimaku on äitelän sokerinen ja krokantti pistelee kieltä.

Jarkko 18.08.2011
Maitosuklaalevyssä on täytettä, joka ensialkuun tuntuu daimilta, maistuu sitten hetken sitrukselta ja päättyy puolitunkkaiseen pähkinämassan makuun. Toinen pala tuntuu ja maistuu ihan samalta, joten uskottava se on. Tässä suklaassa on suurin osa ominaisuuksista kohdallaan, mutta jälkimaun pieni tunkkaisuus on juuri sen verran liikaa, että rokotan yhden pisteen.

Iikka 18.08.2011
Keksinen tuoksu tässä Lindtin suklaassa, vaikkei suutuntuman perusteella taida sitä sisältää. Jokin makea suussa kuitenkin rouskuu, olisiko ehkä karamellia. Suklaa on hyvää, täytteet ehkä aavistuksen liian makeita. Kertakaikkisen mainio herkkupala, vaikka jälkimaku tuo mieleen munakkaan.

Antti M 11.02.2009
Maitosuklaata ja mantelikrokanttia eli Daimin ystävän odotukset ovat korkealla. Tässäkin sisus on nugaamaista ja makeaa mutta ihan kohtalaisen hyvää jopa. Kun en yleensä nugaasta niin välitä siis. Palat ovat sellaisia 2x4cm siivuja eli isohkoja mutta suuhun mahtuvia; sisuksista löytyvä manteli on osittain aika terävinä paloina mutta runsaasti käytettynä sopii alppimaitosuklaaseen aivan mainiosti. Nelonen on ansaittu ja vähemmällä rasvaisuudella kreemin osalta, tämä olisi huipputuote - nyt vain mainio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani