Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt vollmilch
Tuotteen Lindt vollmilch valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 11.01.2017
Ilmeisti tätä Lindtin perussuklaata myydään eri kokoisissa levyissä ja valmistetaan eri maissa... Minun versioni oli ranskalaista, ja levy 125-grammainen. Palat ovat kyllä ihan samanlaisia kui kuvassa, hyvin pieniä ja kevyin uurtein jaoteltuja. Suklaan rakenne on Lindtille hyvin tyypillinen, suklaa sulaa hetkessä suussa paksuksi massaksi. Tällä on vähän jotenkin "tukahduttava" vaikutus, enkä oikein pidä siitä. Suklaa on makeaa, mutta ei kuitenkaan ehkä liian. Tämän tyyppinen maitosuklaa on usein lapsien mieleen, itse olen enemmän Fasun sinisen kannattaja. Kolmonen kuitenkin, ihan perushyvää.

Antti M 12.02.2009
Sadan gramman satsi ihan perusalppimaitosuklaata (30%) mutta mainion pienillä paloilla (1x2cm) kerrankin. Maku on hyvä mutta mitään erikoista siitä ei oikein voi mainita - hyvää tai huonoa. Sulaa suussa ja maistuu hyvältä olematta liian makeaa. Annetaan nelonen, kun ei oikein muutakaan voi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani