Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mocca
Tuotteen Lindt mocca valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Iikka 23.05.2016
Mukava vieno ja hyvä tuoksu. Maussa on kahvisuutta. Tuotteella on pehmeähkö kermainen koostumus ja sopiva makeus, mutta mitään viiden pisteen veroista erityistä hyvää ei löydy. Ahmittava ja laadukas.

Annamari 23.05.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaapaloja Lindt-tekstillä. Tuotteen kahvinen tuoksu ei houkuta maistamaan. Koostumus on melko rasvainen. Yök, maistuu kahville! En tykkää. Yksi piste. Kitkeryys jää suuhun oleilemaan. Yök, yök.

Kirsi I 20.05.2016
Lindt-palanen, tuoksu on hivenen karvas, heti haukkauksessa maistuu kahvi, eikä mikä tahansa kahvi vaan pakastekuivattu pikakahvi. Ylimääräisiä muruja ei suussa tunnu, vaan suklaa sulaa tasaisesti. Maitosuklaa tasoittaa kahvin kirpeyttä mukavasti ja kokonaisuus on suklaakahvinen.

Jarkko 19.05.2016
Maitosuklaapalasissa on reipas kahvin maku. Oikeastaan kahvi maistuu palaneelta. Koostumus on pehmeä ja sileä ja sulaa helposti suussa, mutta liika kitkeryys vaivaa.

Hanna P 18.05.2016
Isoja paloja Lindtin maitosuklaata perinteisellä tuoksulla. Äh, innostuksissani otin suklaita liikaa, sillä näissä maistuu kahvi, plääh! Ihan kyllin reilusti, jotta saa multa vain yhden pisteen! Siis kyllä kai näitä ahkerasti syömällä vois siedättää itsensä kahvin makuun, mutta miksi ihmeessä?

Antti M 10.02.2009
Maitosuklaata ja kahvisuklaakreemiä sisuksissa, sadan gramman paketissa. Kahvinmaku on selkeä mutta kreemi ikävän rasvainen ja palanen sulaa helposti käteen, kun on liian iso kerralla syötäväksi. Pidän hyvästä ja tuoreesta kahvista - myös suklaan kanssa - mutta tätä tuotetta vaivaa härskiintyneen vanhan kahvipavun maku. Kaikesta huolimatta tätä kyllä voi muutaman palan syödä mutta vaikkei makeutta tunnu olevan liiaksi, niin ehkä se rasvaisuus rupeaa vaivaamaan hieman. Kolmonen lienee hyvä kompromissi mutta lievä pettymys odotuksiin nähden.

Minna Hi 07.02.2009
Suklaa tuoksuu miedon mokkaiselta, vähän maidolta myös. Palat ovat sopivan pieniä, yhden suupalan kokoisia. Suklaan rakenne on pehmeän suussasulava. Maitosuklaan alla on vähän tryffelimäistä mokkatäytettä. Sopiva makeus, oikein hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani