Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creola xoya
Tuotteen Lindt creola xoya valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 16.02.2009
Laadukkaan oloinen paketti eli odotukset ovat korkealla jo ennen maistamista. Yllättäen sisuksen maitokreemistä huolimatta koostumus on jämäkkä eli tumma suklaa päällä ja kaakaopavun murusia kreemitäytteessä on yllättävän toimiva kokonaisuus. Ylimakeuteen ei ole sorruttu ja maku on hyvä. Aivan täysiin pisteisiin en taivu, kun ei ihan omaan makuuni sovellu eli kaakaota saisi olla enemmänkin. Levyssä (150g) on tuttuun tapaan isioja neliöimäisiä paloja, josta riittää mutusteltavaa riittämiin. Pieni miinus tulee aavistuksen kinderimäisestä tunteesta maun suhteen.

Minna Hi 02.02.2009
Valtavia paloja. Tuoksu on hieman maitomainen. Suklaakuoren alla on vaaleaa täytettä, jonka seassa on pieniä kaakaonpalasia. Makeus on juuri sopiva, tämä on oikeaa herkkusuklaata! Pureskeltava suklaa, tätä pitäisi saada ehdottomasti myös Suomesta. Suklaa on maitosuklaata, joten tämän maku on ihan huippua normaalisti tumman suklaan ystävälle. Kaksi palaa riittää kerrallaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani