Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence extra fondant lait
Tuotteen Lindt excellence extra fondant lait valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 25.07.2013
100 gramman levy "hienointa" silkkistä maitosuklaata, ainakin Lindtin mukaan. Kaakaopitoisuus on vähintään 30% ja maitoa vähintään saman verran. Palat ovat isoja ja ohuita, ohuudesta plussaa. Suklaa on hyvin makeaa, ja ensi puraisulla siitä tulee mieleen tuttu maku. Ensin rinnastan tämän Fazerin punaiseen, sillä maussa on selkeästi jotakin toffeemaista. Fazerin suklaa ei tosin ole aivan näin makeaa. Sitten mieleeni tulee Lindtin cresta-suklaa, jossa mielestäni on käytetty juuri tätä suklaata. Mieheni maisteli suklaata samaan aikaan, ja hänen mielestään suklaa maistui ihan Kinderiltä. Ja totta tosiaan, kun hän sen oli maininnut niin kyllä tämä ehdottoman kindermäistä suklaata on. Siis hyvin makeaa ja "maitoista", vaikkei tässä Kinderin valkoista kerrosta olekaan. Toisessa maistelupalassa maistuu vahvasti myös vaniljainen aromi. Ihan hyvä perussuklaa, mutta 50 grammaa kerralla oli ihan ylärajoilla, sen verran ökymakeaa ja hiukan rasvaisen tuntuista tämä oli. 3 pistettä.

Antti M 28.12.2008
Ohut levy hieman siirappimaista maitosuklaata. Imeskellen ihan mainio tuote mutta mitään erityistä ei irti kuitenkaan saa. Ei jätä jälkimakua, eikä kaipuuta lisäannokseenkaan mutta levyn saa silti syötyä helposti ilman tunteita. Kai tämä nelosen arvoinen on kuitenkin...tämän kerran.

Minna Hi 06.12.2008
Tuoksuu herkullisen maitoiselta. Maku on pehmeä ja hieman hapan aluksi. Sopii hyvin imeskeltäväksi. On kovin makeaa, muutama pala riittää hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset