Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse limette - grüner pfeffer 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse limette - grüner pfeffer 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 17.12.2008
Tumma suklaa tuoksuu voimakkaasti ja lisäksi pippurin tuoksu tulee kyllä läpi... Huh mikä makuelämys. Maistuu ihan homeelle. Tulee mieleen vanha kostunut asunto ja siellä homeinen leipä. Yök, ei näitä voi syödä. Yksi pahimpia, mitä olen maistanut!

Antti M 19.11.2008
Kirpakkuus on huipussaan tässä moussesuklaan sisuksessa, joka tarjoaa limetin ja viherpippurin yhdistelmää. Pippuria ei sinänsä oikein tunnista mutta todella pesuainemaista ja kipakkaa kamaa hillo on. Tästä ei oikein irtoa nautintoa suklaata ajatellen mutta mahdotonta syötävää tämä ei myöskään ole. Isosta palasta sain itse järsittyä puolikkaan, ennenkuin luovutin osingot roskikselle suosiolla... Hyvänä päivänä saattaisin toisenkin pisteen antaa tuotteelle mutta jätetään extremisteille jatkossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani