Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hot grenadine patukka 70%
Tuotteen Lindt hot grenadine patukka 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 30.12.2008
Tumman suklaan sisällä alkuun miellyttävän marjaisan makuinen täyte, joka pikkuhiljaa alkaa kutittelemaan kielenpääätä ja kitalakea. Chilin polte jää yllättävänkin pieneksi, mutta tässä tapauksessa uskon sen olevan hyvä asia. Varsin tunkkainen yleistunnelma kuitenkin laskee pisteitä roimasti, hädin tuskin pohjanoteerauksen yläpuolelle.

Antti M 16.11.2008
Pitkulainen patukka (40g) tummempaa suklaata ja chilillä höystettyä granaattiomenahilloa. Pidin tästä levyversiona enemmän mutta tämäkin on kirpakan pirteä ilmestys. Kuusi palaa on ihan riittävä kerta-annos ja tuote sopiikin mainiosti hitaaseen nautiskeluun loistavaa yhdistelmää maistellen. Hienot kääreet ja helposti lohkeavat palat tekevät tästä viimeistäänkin erinomaisen tuotteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani