Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creola vanille patukka
Tuotteen Lindt creola vanille patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 17.12.2008
Maitosuklaisen palasen sisällä on maitokreemimäistä valkoista täytettä, jonka seassa on vielä jotain oudosti rouskuvia, mutta ilmeisen mauttomia murusia. Ilman noita turhia rouskeita, mitä ne sitten lienee olivatkaan, tuotteella olisi voinut olla mahdollisuudet pykälää parempaan pistesaaliiseen. Nyt jäi lähinnä vain häiritsemään nuo muruset, joskaan ne eivät sentään pilanneet tuotetta kokonaan.

Antti M 15.11.2008
Vaniljakreemisisuksella varustettu kuusipalainen ohuenlainen patukka (37g), jossa myös kaakaopavun murusia mukana. Ylimakeuteen ei ole sorruttu mutta myöskään vaniljaan ei ole satsattu liikoja eli tämä maistuu lähinnä maitomaiselle mömmölle maitosuklaapäällisellä - kohtuuhyvälle sellaiselle vieläpä. Kääreet ovat ihan tyylikkäät ja kokokin on riittävä eli kokonaisuudessaan tämä on hyvä tuote kerma kaikkiaan, vaikkei ihan nelosta ansaitsekaan pisteiden osalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani