Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creola chili patukka
Tuotteen Lindt creola chili patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 29.12.2008
Tumman suklaakuoren sisällä näyttää olevan hitusen (mutta vain hitusen) vaaleampaa tryffelitäytettä. Täytteen seassa ei näy mitään murusia tms, mutta olen tuntevinani jotain pieniä hippusia suussa. Chilin polte alkaa vasta viiveen jälkeen ja silloinkin se jää yllättävän miedoksi, joskin riittävän voimakkaaksi pilatakseen nautintoni tätä suklaata kohtaan.

Antti M 14.11.2008
Pitkulainen hienosti kääritty patukka (35g), jossa kuusi palaa chilillä sekä kaakaopavun murusilla varustettua maitosuklaata. Chili on todella mietoa mutta selkeästi antaa makua sisustan kreemisuklaaseen. Kokonaisuus on siellä miellyttävämmällä puolella mutta jonkinlainen miinus täytyy antaa rasvaisuudesta eli kreemin olisi voinut tehdä paremminkin. Hyvä tuote kaikenkaikkiaan eli kyllä tämä juuri ja juuri nousee neloseen pisteiden valossa nugaamaisesta otteesta huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani