Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor extra dunkel patukka 60%
Tuotteen Lindt lindor extra dunkel patukka 60% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Jarkko 15.12.2008
Patukan pintasuklaa näyttää todella tummalta. Sisällä oleva tryffeli-/voimainen täyte on selvästi vaaleampaa ja vaikuttaa varmasti siihen, miksi tumma suklaakuorikin tuntuu miellyttävältä. Kaakaon makua riittää ja tryffelisisus tekee suuntuntumasta mielenkiintoisen kovahkon suklaakuoren rinnalla. Kaikenkaikkiaan miellyttävä patukka, joskin jälkimaku on hieman liian karvas.

Antti M 12.11.2008
Kuivakkaa suklaata voimaisella sisuksella - ei vakuuta. Patukka (35g) on kapea ja pitkulainen; muutama pala kuudesta riittää mainiosti tätä herkkua. Ihan OK tuote mutta kokonaisuus tökkii sen verran, ettei kykene kahta pistettä enempää antamaan. En ole koskaan pitänyt tällaisesta rasvaisesta tummasta lilluvasta täytteestä ja vaikka päällisen suklaa onkin kohtuullista, niin patukkatuotteena tämä ei ainakaan toimi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani