Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt weihnachts-chocolade classic mini-täfelchen
Tuotteen Lindt weihnachts-chocolade classic mini-täfelchen valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 16.12.2008
Joulusuklaisia minilevyjä, tuon verran selvää jo tuotenimestä. Levyt todellakin ovat miniminejä, ainoastaan pari senttiä kertaa viitisen senttiä mitoiltaan. Kanelin mieto tuoksu tuntuu ensimmäisenä. Kun “levystä” palasen haukkaa, paljastuu maitosuklaakuoren sisältä pehmeää täytettä, josta irronnee lisämakuja. Kanelin maku pysyttelee mietona, mutta kuitenkin läsnä ja lisäksi tuosta täytteestä irtoaa jokin oudomman mausteen maku, jota en kyllä tunnista. Maussa käy myös pieni pistävyys, lähes chilin tapaan polttava maku, mutta se katoaa nopeasti. Ei erikoisen miellyttävä makukokonaisuus edes vuodenajan huomioonottaen.

Antti M 14.11.2008
Hennosti mausteista tuoksua ja pehmeää suklaata pienen levyn tai ison palan muodossa. Nugaamainen suklaa sulaa hyvin suussa mutta on aika rasvaisen oloista ollakseen todellista herkkua ja on suorastaan siirappimaisen makeaa imeskeltävää loppujen lopuksi. Pienen palan jälkeen tämä vaikutti oikeastaan jopa hyvältä joulusuklaalta mutta tämä pienehkö palakin riitti lopulta vakuuttamaan, että vain kaksi pistettä kykenee antamaan kokonaisuudesta - kolme olisi jo liikaa vaikka hyvänä päivänä ja hieman kiinteämmässä muodossa tämä voisi saada lisäpisteitä helpostikin. Vaikka mausteita (korianteri, kaneli...) ei ollut liikaa, tästä öklötyksestä jäi itse asiassa hieman paha olo...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani