Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hot cassis 70%
Tuotteen Lindt hot cassis 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 03.03.2009
Hyvä tumman suklaan tuoksu. Isot palat, sisällä tulista marmeladia. Melko kirpakkaa ja tulisuus ilmenee lähes samantien eikä ikävänä jälkipotkuna. Täytettä saisi olla enemmän, marjan makua ei kyllä erota. Makeus on sopiva eikä chiliä ole liikaa. Pari palaa tätä on riittävästi. Tuo chili ei siltikään mielestäni kuulu suklaaseen...

Antti M 09.11.2008
Maukasta tummaa suklaata isoina paloina ja mustaherukka-chilihilloa sisällä (18%). Chili antaa tähän mukavan kirpakkuuden olematta kovinkaan voimakas ja mustaherukka on tunnistettava sekä sopii hyvin kokonaisuuteen. Tämä on tähän asti paras Hot-sarjan tuotos Lindtiltä vaikka tästäkin pieniä puutteita voi keksiä, kuten hillon niukkuus mutta toisaalta tämä pysyy paremmin kasassa näin, eikä sottaa sormia tai leviä rinnuksille. Ei 'parasta suklaata ikinä' mutta viiden tähden viritys silti - lisää tällaisia tuotteita!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani