Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% pralines (130g)
Tuotteen Lindt creation 70% pralines (130g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 01.12.2008
16 konvehtia, kaikki tummia. Tyylikäs, houkuttelevan näköinen rasia. Arvokas linja jatkuu laatikon sisällä laatutakuulipukkeiden kera. Hintaakin pienellä 130g rasialla on tosin Stockmannilla pöyristyttävät 9,50€.

Chocolate Mousse, 8 kpl
Tumma suklaakuori, vähemmän tumma täyte. Kaakao maistuu selvästi, mutta se on hyvälaatuista eikä mielestäni vielä yliampuvan voimakasta. Pehmeä täyte on suussasulavaa. Ei kovinkaan makea. Kokonaisuutena hienostunut suklaaelämys, puhuttelee luultavasti korkeasta kaakaopitoisuudesta johtuen enemmän aikuisia kuin lapsia. 4p

Orange, 4 kpl
Vaikka kuorisuklaa on yhtä tummmaa kuin Chocolate Moussessa, ei tämä maistu niin tummalle. Tähän lienee syynä täytteenä oleva appelsiinimarmeladi, joka on makeaa. Tasaisen hyvä, mutta melko yllätyksetön. 4p

Cherry & Chili, 4 kpl
Kirsikka on marmeladin muodossa ja ei tule kovinkaan paljon maussa esille eli esim. Mon Chérin kirsikkaisuudesta ollaan harmillisen kaukana. Chilin huomaa aika nopeasti, mutta se on mietoakin miedompaa, mikä on luultavasti suklaasta nauttimisen kannalta vain hyvä asia. Makeahko. Tasapaksu paketti, jossa ei ollut mitään mikä olisi suuresti innostanut. 3p

Painotetuksi keskiarvoksi rasia saa minulta 3,75. Perusvarma hankinta, jos tykkää tummista suklaista ja etenkin Lindtin valmistamista sellaisista. Ostaisinko? En kuuna päivänä tuohon hintaan. Väittäisin Lindtin suklaavalikoimasta löytyvän hinta/laatu-suhteeltaan paljon parempia vaihtoehtoja.

Jarkko 01.12.2008
Erittäin tyylikäs ja arvokkaan näköinen musta rasia 70% tummasuklaisia konvehteja. Makuja on rasiassa kolme ja ne ovat kaikki entuudestaan tuttuja Lindtin creation-sarjan levyistä. Rasiassa on yhteensä 16 konvehtia. Kaikki konvehdit ovat päälisin puolin samannäköisiä ja ne erottaa toisistaan ainoastaan rasian reunalla olevista merkinnöistä. Ja ehkä ihan pienistä tuoksueroista.

Orange (4 kpl)
Mahtava kuunnella tuota suklaakuoren rapsahtamista puraistessa. Tumman kuoren sisällä on appelsiinimarmeladia ja suklaamoussea. Sellainen mielikuva jäi tämän levyversiosta, että siinä marmeladin osuus varmaan oli pienempi, sillä tässä marmeladia on riittävästi (puristien mielestä voi olla liikaa) ja sen maku on läsnä alusta loppuun asti. Tietenkin makea marmeladi hieman peittää kaakaon makua, mutta kyllä osaakin tulla yleellinen olo kun näitä popsii, eikä maussakaan ole mitään moitteen varaa. 5 pistettä.

Cherry & chili (4 kpl)
Levyversiona en tästä makuyhdistelmästä pitänyt, mutta väittäisin kuitenkin, että tässäkin maussa määräsuhteet ovat erit kuin levyssä ja hieman jo epäilyttää, että reseptikin voisi olla hieman erilainen, sillä nämä ovat loppupeleissä ihan siedettäviä. Okei, ei kuulosta juurikaan kehulta noin sanottuna, mutta ehdottavasti mukavamman tuntuinen ja makuinen kuin levyversiona. Kirsikka maistuu tässä selvemmin kirsikalta kuin levyssä. Chilin potku tulee hieman jälkijunassa, mutta kun se tulee, se ei olekaan niin voimakas kuin ajattelin. Nyt tietenkin joku on jo kerennyt katsoa paljonko annoin levyversiolle pisteitä. Annan tälle kuitenkin loppupeleissä saman pistemäärä, sillä vaikka tämä tuntuu miellyttävämmältä, en kuitenkaan kykene kolmoseen asti joustamaan. Nämä jäävät kuitenkin tässä rasiassa ihan viimeiseksi ja luultavasti yrittäisin näitä tyrkyttää sukulaisille ja kavereille jouluvisiitin aikana. Varmasti menisivät kaupaksikin. 2 pistettä.

Chocolate mousse (8 kpl)
Ihanasti rapsahtavan suklaakuoren sisällä on runsaasti suklaamoussea, joka on selvästi vaaleampaa kuin itse pintasuklaa. Pintasuklaan ja täytteen sekoittuessa toisiinsa kaakaon ja suklaan maku on varsin muheva, suorastaan herkullinen. En muista mitä pidin tästä yhdistelmästä levyversiona, mutta ainakin tässä muodossa yhdistelmä toimii ja toimii ja toimii... Ei ole mitään syytä vähentää pisteitä maksimista. Suklaanautintoa parhaimmillaan. 5 pistettä.

Tuomio: Jos rasian ulkomuoto antaa tästä laadukkaan kuvan, niin kyllä voin sanoa, että sisältö ei siitä paljon poikkea. Harvinaisia ovat ne kerrat, kun minä täysiä viitosia jakelen tummalle suklaalle täytteen kanssa tai ilman, mutta tässä rasiassa jopa 2/3 mauista sai maksimit. Silloin kehutaan, kun siihen on aihetta! Arvosanojen keskiarvoksi tulee tasan 4, mutta kun otetaan huomioon kunkin maun esiintymistiheys rasiassa, niin suhteutettu keskiarvo nousee 4,25:een, joka on jo huipputulos. Suklaalevyraadissa tuo kuitenkin pyöristyy tasalukuihin, eli neloseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset