Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse cranberry 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse cranberry 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Annamari 29.09.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata Lindt-tekstillä. Tuoksu hedelmäinen. Sisältä kuitenkin paljastuu litku marjaisa täyte. Yleensä en tämmöisistä litkutäytteistä välitä, mutta tässä maku on hyvä. Marjaisa maku vain häviää valitettavan pian ja jäljellä jää kaakaoinen, kylläkin ihan hyvä, maku. Saisi olla vieläkin raikkaampi.

Janne J 28.09.2016
Vienosti houkuttelevan tuoksuinen tumma suklaa. Palasen sisällä on jotain punaista kastiketta, joka on makeaa ja marjaista, mutta muuten en saa siitä kiinni sen enempää. Itse suklaa on kuitenkin suutuntumaltaan parasta a-luokka, upean sileää. Ja yhdistelmän makukin on kertakaikkisen nautinnollinen, vaikkakin (jälleen kerran) turhan makea. Jätti suuhun oikein hyvän, kaakaoisen jälkimaun. Tekisi mieli kokeilla tätä jälkiruokana ja kahvinkin kanssa.

Iikka 27.09.2016
Tiukan tumman tuoksuinen tyyny. Sisällä on tahmeaa ja kirpeän marjaista täytettä. Turhan makeaa tummaa suklaata ja turhan kitkerää täytettä. Äkkiväärä tuote, mutta imeskellen leppoisampi.

Hanna P 27.09.2016
Lindtin pulleita ja isoja tummansuklaan palasia. Hieman marjaisa tuoksu. Täytteessä ehtaa löysähköä marjatäytettä. Kivan kirpsakka maku! Vaikka mieleen tulevatkin suklaarasioiden marjamaut, nousee tämä kuitenkin niiden yläpuolelle suklaan pehmeydellä ja marjan sopivalla kirpakkuudella. Hyvä kombo!

Jarkko 08.01.2010
Ohut ja tumma suklaakuori pitää sisällään enimmäkseen tummahkoa moussea ja karpalohilloa. Karpalohillo maistuu mukavan raikkaalta silloin, kun sitä on suussa, mutta heti sen jälkeen maku muuttuu karvaaksi (marjasta johtuen, ei suklaasta) ja tunnen kuinka ikenet yrittävät vetäytyä hampaiden päälle... Tylsä.

Antti M 09.11.2008
Todella maukasta tummaa suklaata; kitkeryydestä ei häivääkään vaan makeaa ja pätevää. Karpalo on noussut omaksi suosikkimarjakseni mutta valitettavasti sitä on kovin kitunen kerros suklaan välissä. Toisaalta hyvä, että pysyy kasassa hillon leviämättä käsille. Hyvä tuote, jonka saisi hieman viilaamalla paremmaksikin. Karpalo saisi olla kirpakampikin mutta ihan hyvin sen nytkin tunnistaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset