Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt strawberry margarita 40%
Tuotteen Lindt strawberry margarita 40% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 28.01.2009
Palojen läpi ei ainakaan tule mitään mansikkaista tuoksua. Suklaan sisällä on toffeen näköistä creemiä. Täyte on hieman alkoholin makuista; yritän pinnistellä löytääkseni tästä mansikan makua... En erota sitä millään, alkoholin "maku" ehkä peittää sen alleen. Sopiva makeus, mielestäni tämä on hyvää alkoholi-suklaaksi. Perussuklaa tässä on myös hyvää.

Päivi 20.01.2009
Mansikka margarita suklaata, kuulostaa kyllä erikoiselta. Tummia litteitä palasia ja kupla päällä. Tumma suklaa kaakaoista ja pientä alkoholin makua seassa. Hyh! En kyllä tykkää yhtään. Pienellä kauhulla haukkaan kuplasta palaa suuhun. Hyiiih, pistävä alkoholin maku tulee suuhun. Naama menee tuhannelle kurtulle. Alkoholi pilaa suklaan. Ei ei ei yhtään sovi yhteen. Kammottava yhdistelmä, tummaa suklaata ja alkoholia. En mielestäni mansikkaa kunnolla edes tunnistanut. Äkkiä suupesulle.

Jarkko 05.11.2008
Kuinkahan monta margaritaa minulla oli pohjalla kun tämän tilasin, en nimittäin yleensä pidä alkoholisuklaista. Ehkä se oli tuo mansikka joka houkutti. Kas, suklaa onkin aavistuksen tummaan kallellaan, varsinkin tuoksunsa ja värinsä puolesta. Täyte on onneksi kreemimäistä, joten se ei valahtanutkaan rinnuksille kun kupla puhkesi. Ensin maistuu kaakao ja sitten tulee se pontikan ah-niin-dominoiva maku. Ei tämä niin karmaisevaa ole, ettenkö saattaisi toisenkin palan nakata suuhuni. No juu, mansikankin maistaa hyvällä mielikuvituksella, mutta senkin maku on kaukana aidosta marjasta. Eihän tämä hyvää ole, ei edes siellä päin, mutta tämä on kuitenkin alkoholisuklaista ehdottomasti parhaasta päästä, eli tätä ei tarvitse heti sylkäistä suusta... Meinasin jo kakkosen täräyttää arvosanaksi, mutta olisi se ollut liikaa. Mielenkiintoisena kuriositeettina saksankielisestä tuoteselosteesta poimittua: Sisältää Cointreauta 2% (sitruslikööriä), tequilaa 1,5% ja lisäksi alkoholia. Jaa. No mitä ne nuo kaks ensimmäistä oli jos ei alkoholia...?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani